2777
2789
عنوان

تجربه واسه برگردوندن کسی که رفته

| مشاهده متن کامل بحث + 2519 بازدید | 46 پست
چقدر طول کشید تا خودتا جمع کردی

روال داشت دیگ

دو سه روز اول عالی بودم میگفتم من تموم کردم با دلیل منطقی ک من هیچ مشکلی ندارن یارو هنوز درگیر گذشتشه

بعد سه روز دلتنگ شدم و بدتر ک داشتم عکساشو میپاکیدم هرچی فیلمو عکس داشتم میپاکیدم با هر کدومم ی دور گریه و زاری کردبعدش رفتم درجا سراغ رل زدن اتفاقا با ی پسره خیلییی خوبم اشنا شدم ولی بعد ی هفته فهمیدم من ادمی نیستم ک الکی تظاهر کنم ب دوست داشتن کسی با اینکه خوب بود و دوسمم داشت ولش کردم 

بعد رفتم چت با ادمای ناشناس ی ماهیم درگیر اون بودم هر شب با ی نفر چت میکردم ولی همش مقایسه و همش گریه اخر شبا

ولی خب میدونی کی خودمو جمع کردم تقریبا دو سه روز میش ک تاپیک دلتنگی زدم بشددت دلتنگش بودم تاپیک زدم ک خالی شم بدتر دلتنگ شدم و بعد رفتم پیج دوستم شانسی شد گفتم بزار ببینم کیا عکساشو لایک کردن و دیدم اکس من 

هم فالوش کرده همم لایک کرده پستاشون این شد ک چندشم شد و کلا الان بی حسم 

عکس بزار پروفایل از خودت از خوشیات عکس خفنتوهاااا  یاودود بگو ۱۰۰۱ مرتبه حتی بیشتر سوره طلاق و ...

وای الهی هر چی از خدا میخای بهت بده قشنگم

مرسی مهربون ❤❤❤کلی دعات میکنم 

دمت گرم🥲🫂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوهوم درسته برای همه صادق نیست چون من اگه طرفم می‌رفت با یکی دیگه عمرا نمی‌تونستم دیگه باهاش باشم .. ...

بلاخره پسرن دیگه محاله بعد ما با کسی نرن🤦🏻‍♀️

بستگی به خودت داره که چجوری نگهش داری من قلق رفتارش اومد دستم دیگه کاری نکردم بره 

عکس بزار پروفایل از خودت از خوشیات عکس خفنتوهاااا  یاودود بگو ۱۰۰۱ مرتبه حتی بیشتر سوره طلاق و ...

میشه لطفا واسع منم دعا کنی ک عاشقم بشع و بهش برسم

میدانستم زهر است،و چشیدم 🙃
خداراشکر از پسش براومدی کاش منم بگذرونم این بدبختی اذیت شدناها

میگذره ولی خب ی تیکه از قلبت کنده میشه 

ی حور بدی ک هرکی میاد هم مقایسه میشع با اون همم سخت و دیر اعتماد میکنی 

بیخیال زندگی همینه با کلی مشکلات و بدو برو کردن 

حالا مام بشینیم بخاطر ی نفر ک الان گرفته خوابیده ب شخمش نیستیم زانوی غم بغل بگیریم 

اون راحت با کسای دیگ باشه ولی ما بخودمون اعصابمون اسیب بزنیم؟

اونا بی لیاقتن چون ادماییو از دست دادن ک واقعا دوستشون داشتن ماها ن چون ماها کساییو از دست دادیم ک دوسمون نداشتن

منم خودم ی حرکت اشتباهی زدم ک رفتش سره همین راستش میخام ی تلاشی برای برگشتنش بکنم میگم اگ نشون بدم ...

نه اینکارو نکن بدتر ازت بدش میاد

سعی کن قوی باشی و فقط اگه تقصیر تو بود که کات کرد پیام بدی مثلا معذرت خواهی کنی ولی به هیچ عنوان کش نده پیامتو ببین اون چی میگه

بلاخره پسرن دیگه محاله بعد ما با کسی نرن🤦🏻‍♀️ بستگی به خودت داره که چجوری نگهش داری من قلق رفتارش ...

چرا فکر میکنی پسرا محاله با کسی نرن؟ بخدا آدمی که پایبند و وفادار باشه خیلی هست😑😑

دقیقا پسر دوست مامانم دنبال یه دختر می‌گشت، شاغل باشه، حداکثر 2 تا بچه باشن، اوضاع مالی خانوادش خوب ...

آره دیگه..هر چی خصوصیاتت بهتر باشه موقعیت خودت هم بهتر می شه که آدمای در حد خودت بیان سراغت..

اون پسر هم معیاراش اینا بوده.انشالله که بهترین آدم سر راهش قرار بگیره.

من پرینازم..همون که شما رو دوست داره ❤️