2777
2789
عنوان

تجربه واسه برگردوندن کسی که رفته

| مشاهده متن کامل بحث + 2519 بازدید | 46 پست
نه این جمله صادق نیست واسه همه منو عشقم دوباره به هم برگشتیم  تازه کراشمم بود رفتنشم تقصییر ...

منم خودم ی حرکت اشتباهی زدم ک رفتش

سره همین راستش میخام ی تلاشی برای برگشتنش بکنم

میگم اگ نشون بدم با یکی دیگم ممکنه حسود شه بخواد بگرده؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کات کردیم اول رفتم برا فوشام عذرخواهی کردم 

بعدش مودبانه کات کردیم 

بعد چند روز دیدم تحمل دوریشو ندارم بهش می ام دادم ک برگرد دوست باشیم فقط

بعد اون بسختی قبول کرد چون میگفت نمیتونم دوست ببینمت وقتی رلم بودی 

خلاصه بسختی قبول کرد فرداش دوباره خود چوس کنشو زد ب برق مثل قبل رفتار کرد یعنی همون رفتار مزخرفش ک پی ام میده خودش وقتی من جواب میدم میگه باشه من خوابم میاد شبت بخبر

منم گفتم تحمل ندارم حق با تو بود دوست نمونیم و تمومش کردم البته این مدلی ک من واقعا لیاقتم ادمیه ک تمام وقتو فکرش برا من باشه ن اینکه گاهی دوسم داشته باشه گاهی ن

منم خودم ی حرکت اشتباهی زدم ک رفتش سره همین راستش میخام ی تلاشی برای برگشتنش بکنم میگم اگ نشون بدم ...

اینو امتحان کردم برمیگردع ولی ب مدت کوتاه دوباره سرد میشه و ی حس جدیدم پیدا میکنه فک میکنه توو با همه هستی اون نباشه یکی دیگ شکاک میشه

نه این جمله صادق نیست واسه همه منو عشقم دوباره به هم برگشتیم  تازه کراشمم بود رفتنشم تقصییر ...

اوهوم درسته برای همه صادق نیست چون من اگه طرفم می‌رفت با یکی دیگه عمرا نمی‌تونستم دیگه باهاش باشم ... بازم آخرش مهمه باید دید آخرش چی میشه 🤗🤗 کسی که راحت می‌ره با یکی دیگه خب بازم یه مشکل دیگه پیش بیاد بازم میره

جوری باش که اون بیاد سمتت نه اینکه تو کاری انجام بدی  الان اکثر پسرا موقعیت پرست شدن  سع ...

دقیقا پسر دوست مامانم دنبال یه دختر می‌گشت، شاغل باشه، حداکثر 2 تا بچه باشن، اوضاع مالی خانوادش خوب باشه، جهیزیه خوب بیاره، خانم تساوی حقوق بخواد و مهریه و عروسی نخواد، موافق طلاق توافقی باشه، خرج خونه و همه مشکلاتم نصف نصف باشن، تحصیلاتش کمتر از فوق نباشه، چهره ای هم زیبا و مذهبی باشه

بالای دویست جا خواستگاری رفتن تا الان

منم خودم ی حرکت اشتباهی زدم ک رفتش سره همین راستش میخام ی تلاشی برای برگشتنش بکنم میگم اگ نشون بدم ...

ببین من خیلی خودمو کوچیک کرده بودم کلی معذرت خواهی کردم و خواهش و التماس ولی انگار از چشمش افتاده بودم و بدتر ازم دور میشد و بلاکم میکرد از همه جا و حتی رفت رل زد و عکسشو استوری کرد من نابود شدم فهمیدم که موقعی که من ناراحت بودم آقا داشته عشقو حالشو میکرده! درست زمانی که کلا نادیدش گرفتم و از همه جا بلاکش کرده بودم بعد ۹ ماه اومد با خط ناشناس بهم پیام داد و دوباره رابطه شروع شد

ببین من خیلی خودمو کوچیک کرده بودم کلی معذرت خواهی کردم و خواهش و التماس ولی انگار از چشمش افتاده بو ...

عزیزه دلم پایدار باشید❤

آره منم میخام همین کارو بکنم

امیدوارم برگرده🥲

عکس بزار پروفایل از خودت از خوشیات عکس خفنتوهاااا 

یاودود بگو ۱۰۰۱ مرتبه حتی بیشتر سوره طلاق و مزمل ب نیت محبت یا برگشت هفت بار سوره یاسین یا ی بار برای برگشتش 

صلوات هدیه کن ب ام البنین 

هر شب تو ی دفتر خواسته هاتو طوری بنویس ک بهش رسیدی و از خدا تشکر کن برگشت عشقتم بنویس با خدا حرف بزن شکر گزاری میشه این یا جذب 

شبا موقع خواب بهش فک کن ک برگشته حرفایی ک دوس داری برگرده و بزنی بهشو شب موقع خواب تو ذهنت بگو بهش البته چهرشو تصور کن بد بگو

چله زیارت عاشورا بردار ب نیت برگشتش 

ب خدا بگو اگ صلاحم نیست با قدرت مطلقت برگشتشو ب صلاحم کن 

آیت الکرسی بخون شب جمعه ۱۴ بار نادعلی کبیر بخون برای برگشتش 

کنم برات صلوات فرستادم الهی همونی بشه ک میخوای (: درکت میکنم 

هرچی بلد بودم گفتم انشالا موثر باشع