2777
2789
بخودت امید بده از خدا بخوا مطمئن باش دیر زود میده منم خیلی سالهای سختی گذروندم بالاخره خدا جوابمو دا ...

عزیز دلم خیلی خوب نوشتی برام با حرفات کلی گریه کردم برام دعا کن خدا بهم صبر بده تا بتونم این روزها رو سپری کنم

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...
حالا چه ماشینی عزیزم مد نظرته ثبت نام کنی 

عزیزم فعلا تو این شرایطمون و با مقدار پولمون پارس رو میتونیم 

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم الهی دل شمام همیشه شاد باشه قشنگم 🤍😘 ان شاءالله همسرت نتیجه تلاششو میگیره قطعا هیچ تلا ...

عزیز دلمی ❤️

عزیزم فعلا تو این شرایطمون و با مقدار پولمون پارس رو میتونیم 

اونم اگه گرونش نکنن🥹

عزیز دلم خیلی خوب نوشتی برام با حرفات کلی گریه کردم برام دعا کن خدا بهم صبر بده تا بتونم این روزها ر ...

تو این ماه عزیز همش دعات میکنم گلم مطمئن باشه میشه فقط بد به دلت راه نده منم دوسال تموم اشک ریختم ولی خدا چیزی ازم گرفت رو بعد دوسال بهترشو دادتم فهمیدم چرا زودتر نداده حکمتی بوده یه درصدم شک ندارم براتوام همینجوره

مرسی عزیزم الهی دل شمام همیشه شاد باشه قشنگم 🤍😘 ان شاءالله همسرت نتیجه تلاششو میگیره قطعا هیچ تلا ...

ببخشید عزیزم

میگم نصف پول این قیمت جدید رو باید واریز کنیم یا قیمت قبل رو؟؟

بعد به نظرتون میشه تغییر بدیم ماشین رو و یه چیز دیگه ثبت کنیم؟

این لیست افزایش قیمت به نظرتون معتبره؟؟همینقدر میشه قیمتا؟

جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷

ببخشید عزیزم میگم نصف پول این قیمت جدید رو باید واریز کنیم یا قیمت قبل رو؟؟ بعد به نظرتون میشه تغی ...

نصف پول قیمت جدید رو باید بدیم 

که نیمه دوم فروردین میاد

نه دیگه نمیشه تغییر داد 

نه این پیج زده بود احتماله نه رد میشه نه تایید میشه

تو این ماه عزیز همش دعات میکنم گلم مطمئن باشه میشه فقط بد به دلت راه نده منم دوسال تموم اشک ریختم ول ...

الهی که تو زندگیت خیر ببینی گلم 

ممنون که بهم امید میدی ❤️

تا این حد بگم که حال دلم انقد بده که یه روز در میون فقط گریه میکنم 

ببخشید عزیزم میگم نصف پول این قیمت جدید رو باید واریز کنیم یا قیمت قبل رو؟؟ بعد به نظرتون میشه تغی ...

عزیزم قیمتا کلا جدید میشن و خب این قیمتای ک تو عکس دیدی احتمالا هنوز قیمت قطعی رو اعلام نکردن شاید بیشتر باشه از این عکسی که دیدی شایدم کمتر 

بعد اینکه اعلام کردن دیگه نصف باید بدیم  اره میتونی تغییر بدی هفتم یا هشتم فروردین که سایت برای جاماندگان ثبت نام باز میشه تغییرش بده 

خدایا برای همه چی شکرت

الهی که تو زندگیت خیر ببینی گلم  ممنون که بهم امید میدی ❤️ تا این حد بگم که حال دلم انقد بده ...

فدات بشم گلم وقتی گریه میکنی مدام نذر قران بردار چله بگیر بالاخره تو یکی از چله ها جواب میگیری

فدات بشم گلم وقتی گریه میکنی مدام نذر قران بردار چله بگیر بالاخره تو یکی از چله ها جواب میگیری

چشم عزیز دلم حتما

شما از کدوم چله جواب گرفتی؟

نه دیگه ما ثبت کردیم احتمال تغییرش نیسته فکرکنم میگن

ماشینو میشه تغییر داد عزیزم وقتی سایت باز میشه دیگه برای هممون باز میشه پس میتونیم هرکاری کنیم

خدایا برای همه چی شکرت

دقیقا مثل ما پارس ساده نوشتیم حتی نمیتونیم سفارشی بنویسیم

فدای سرت ان شا الله همین رو بتونیم جور کنیم با گذر زمان مدلهای بهتری هم میتونیم بخریم