فدات گلم خدانکنه عزیزم نگو اینجوری جدا از این طرح بازم شرکتا قرعه کشی میذارن احتمالا نگران نب ...
چقدر انرژیه مثبت میدی بهم عزیزم ☺️ بخدا دلم پره غمه ما ماشین داشتیم ولی بی عقلی کردیم تو ارزونی فروختیم و رفتیم تو ارز و هرچی هم داشتیم اونجا به باد دادیم
الانم اندر خم یه کوچه شدیم 🥺🥺🥺
خیلی روزهای سختی رو داریم پشت سر میذاریم تنها امیدمون به این طرح ها هست که اونم دارن یواش یواش گرونش میکنن
مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...
عزیزم خدا بزرگه بالاخره نوبت توام میشه شاید این سال قلم سرنوشت واست هی خوشی نوشت گلم
دروغ نباشه یه سال تموم فقط گریه کردم
سال ۱۴۰۱ بدترین سال زندگیم بود
هر دم میگم خدایا یعنی این روزهای وحشتناک تلخ تموم میشه 🥺
مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...
الهی بگردم عزیزم درکت میکنم چون خودمم این شرایط دیدم و گذروندم ولی ناامید نشو حتما حتما صاحب ماشین م ...
ممنونم بابت هم دردیت گلم
الهی که همیشه دلت شاد باشه ❤️
خدا به سر شاهده خیلی روزهای بدی رو داریم سپری میکنیم
بیچاره شوهرم خیلی داره تلاش میکنه واسه جبران ضررهامون که الهی خدا خودش دلش به رحم بیاد
دروغ نباشه یه سال تموم فقط گریه کردم سال ۱۴۰۱ بدترین سال زندگیم بود هر دم میگم خد ...
بخودت امید بده از خدا بخوا مطمئن باش دیر زود میده منم خیلی سالهای سختی گذروندم بالاخره خدا جوابمو داد نوبت توام میشه امیدوار باش که این سال سال توعه اگه چیزی ازت گرفت بهترشو بدون شک برات گذاشته