2777
2789
فدات گلم  خدانکنه عزیزم نگو اینجوری جدا از این طرح بازم شرکتا قرعه کشی میذارن احتمالا نگران نب ...

چقدر انرژیه مثبت میدی بهم عزیزم ☺️ بخدا دلم پره غمه ما ماشین داشتیم ولی بی عقلی کردیم تو ارزونی فروختیم و رفتیم تو ارز و هرچی هم داشتیم اونجا به باد دادیم 

الانم اندر خم یه کوچه شدیم 🥺🥺🥺

خیلی روزهای سختی رو داریم پشت سر میذاریم تنها امیدمون به این طرح ها هست که اونم دارن یواش یواش گرونش میکنن

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره عزیزم وزیر صمت خیر ندیده گفته قیمت کارخونه خیلی کمه باید نزدیک قیمت باز باشه حالا شاید تفاوتش صد ...

وای

میدونستم یه کاسه ای زیر نیم کاسه شونه

چرا نگفت قیمت بازار زیاده که گفت کارخونه ای کمه

بیا باز پولمون بالا کشیدن الهی خیر نبینن

جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷

چقدر انرژیه مثبت میدی بهم عزیزم ☺️ بخدا دلم پره عمه ما ماشین داشتیم ولی بی عقلی کردیم تو ارزونی فروخ ...

عزیزم خدا بزرگه بالاخره نوبت توام میشه شاید این سال قلم سرنوشت واست هی خوشی نوشت گلم 

چقدر انرژیه مثبت میدی بهم عزیزم ☺️ بخدا دلم پره عمه ما ماشین داشتیم ولی بی عقلی کردیم تو ارزونی فروخ ...

الهی بگردم عزیزم درکت میکنم چون خودمم این شرایط دیدم و گذروندم ولی ناامید نشو حتما حتما صاحب ماشین میشید خودتو سرزنش نکن برای همه پیش میاد این اتفاقا 

ان شاءالله صاحب ماشین میشید و جبران میشه من این تاپیکو.ذخیره میکنم هرسری قرعه کشی بود همینجا بهت خبر میدم عزیزم 

خدایا برای همه چی شکرت

وای میدونستم یه کاسه ای زیر نیم کاسه شونه چرا نگفت قیمت بازار زیاده که گفت کارخونه ای کمه بیا باز ...

دیگه زرنگن گلم 

ماشین ک میدن بهمون ولی خب با قیمت زیادتر 

خدایا برای همه چی شکرت

عزیزم خدا بزرگه بالاخره نوبت توام میشه شاید این سال قلم سرنوشت واست هی خوشی نوشت گلم 

دروغ نباشه یه سال تموم فقط گریه کردم 

سال ۱۴۰۱ بدترین سال زندگیم بود 

هر دم میگم خدایا یعنی این روزهای وحشتناک تلخ تموم میشه 🥺

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...
الهی بگردم عزیزم درکت میکنم چون خودمم این شرایط دیدم و گذروندم ولی ناامید نشو حتما حتما صاحب ماشین م ...

دقیقا شما راست میگی منم همه اینارو گذروندم دست خدا رو تو زندگیم دیدم چون اگه سال قبل میشدم نمیتونستیم بخریمش

باید که حدود نصف پولش رو فروردین بدیم تا ثبت نام قطعی شه

نصف چی عزیزم؟

چقدر چیزای جدید میشنوم بخدا

نصف این قیمت جدید که اومده یا نصف همون قیمتی که ثبت نام کردیم؟؟؟؟

این که خیلی زیاده ما الان انقدر نداریم نصف پولش رو یکجا بدیم

جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷

الهی بگردم عزیزم درکت میکنم چون خودمم این شرایط دیدم و گذروندم ولی ناامید نشو حتما حتما صاحب ماشین م ...

ممنونم‌ بابت هم دردیت گلم

الهی که همیشه دلت شاد باشه ❤️

خدا به سر شاهده خیلی روزهای بدی رو داریم سپری میکنیم 

بیچاره شوهرم خیلی داره تلاش میکنه واسه جبران ضررهامون که الهی خدا خودش دلش به رحم بیاد 

دقیقا شما راست میگی منم همه اینارو گذروندم دست خدا رو تو زندگیم دیدم چون اگه سال قبل میشدم نمیتونستی ...

اره عزیزم صدرصد خدا یجا نه یجای دیگه جواب میده نباید ناامید شد هیچوقت

خدایا برای همه چی شکرت

دروغ نباشه یه سال تموم فقط گریه کردم  سال ۱۴۰۱ بدترین سال زندگیم بود  هر دم میگم خد ...

بخودت امید بده از خدا بخوا مطمئن باش دیر زود میده منم خیلی سالهای سختی گذروندم بالاخره خدا جوابمو داد نوبت توام میشه امیدوار باش که این سال سال توعه اگه چیزی ازت گرفت بهترشو بدون شک برات گذاشته

ممنونم‌ بابت هم دردیت گلم الهی که همیشه دلت شاد باشه ❤️ خدا به سر شاهده خیلی روزهای بدی رو داریم س ...

مرسی عزیزم الهی دل شمام همیشه شاد باشه قشنگم 🤍😘

ان شاءالله همسرت نتیجه تلاششو میگیره قطعا هیچ تلاشی بی جواب نمیمونه 

ان شاءالله خدا به هممون کمک میکنه حتما دعات میکنم عزیزم ❤️❤️

خدایا برای همه چی شکرت