2777
2789
یعنی میشه یه شب منم همچین تاپیکی بزنم😢😢 اسی اگه یادت موند توروخدا دعام کن لحظه ی زایمانت  ا ...

عزیزم ان شاالله به حق این شب عزیز دامنت سبز بشه و خدا یک کوچولوی صحیح و سالم بهت بده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله بسلامتی.عزیزم استرس نداشته باش چون دردی قرار نیست بکشی.فقط به این فکر کن که بالاخره نه ماه ت ...

باور نمیکنی من الانم رو شکمم میخوابم 😅😅😅😅

استرس دختر ۵ سالم رو دارم میترسم برنگردم از بیمارستان 

باور نمیکنی من الانم رو شکمم میخوابم 😅😅😅😅 استرس دختر ۵ سالم رو دارم میترسم برنگردم از بیمارستان ...

عزیزم اصلا بیهوشیت از کمره قربونت.کل جراحی رو با اعضای اتاق عمل در حال صحبت و بگو بخنذی😉این یکی پسره؟

بسلامتی عزیزم پیشاپیش قدم نورسیده مبارک😍🌹🌹 میشه فردا قبل بیهوشی برای منم دعا کنی بعد ۱۱ سال بار ...

به روی چشمم عزیزم حتما دعات میکنم ان شاالله دامنت سبز بشه و خدا بعت یک نی نی صحیح و سالم ببخشه و لذت ببری 

ممنونم سزارین دومم هست . استرس دارم برنگردم دخترم تنها بمونه 

چه فکریه اخه گلم ... 

منم تازه نی نی کوچولوم وارد سه ماهگی شده .. سزارین دومی ام بودم .. عملم به سریع ترین حالت ممکن انجام شد هنوزم باورم نمیشه سرجمع یک ربع شد . از کمر سر میشی و نی نی گلت و میارن چیزی نمیخوان اضافه بهت بزنن که.. پس فکرای منفی نکن  

الان از کمر بیهوش میکنن.به کجا برنگردی..عزیزم الان دیگه نمیزارن بری که بخوای برنگردی😁این یکی پسره ی ...

نه عزیزم اینبارم خودم بخاطر دیسک کمرم نامه میبرم که بیهوشم کنند . این یکی هم دختره