2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1584 بازدید | 176 پست
آره دفتر اسناد رسمی رفتم گرفتم.. جلسه اول رو برم وکالت رو نشون بدم زود تموم میشه؟ 5 جلسه مشاوره هم ت ...

وکالت رو به خودت نمیدن به نفر ثالث میدن که ایشون بجای شوهرت میاد محضر و قانونا......... 

😁نه خوب بعضیها تا تقی به توقی میخوره سریع میگن طلاق بالاخره زندگی بالا و پایین داره. ... این نظر م ...

من خودم چند بار شوهرمم رو بخشیدم فرصت دادم دیگه نشد... الان 3 ماه اومدم خونه بابام 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق طلاق داری؟ جای مرد باید یه وکیل بیاد دادگاه امضا کنه.. کلا وکیل داشتن بهتره 

من خودم اقا هستم وکیل گرفتم واس کارام.حق طلاق بهش دادم با500ملیون اونم بقیشو بخشید یعنی توافقی

وکالت رو به خودت نمیدن به نفر ثالث میدن که ایشون بجای شوهرت میاد محضر و قانونا......... 

آره باید جای شوهرم وکیل بگیرم بیاد.. دوست داشتم همین فروردین نوبت بهم میدادن تموم میشد میرفت

😁نه خوب بعضیها تا تقی به توقی میخوره سریع میگن طلاق بالاخره زندگی بالا و پایین داره. ... این نظر م ...

مطمئن باش کسی از سر خوشی به فکر طلاق نیفته ...ماخودمون زنیم میدونیم  طلاق بیشترین ضربه رو خانوم میخوره  و اکثرا به ضرر زنه تا مرد  بعدم زنا تاجایی ک بتونن سازش میکنن ولی اونموقع ک اسم طلاقو میارن به احتمال ۹۰ درصد اوضاع خیلی خرابه 

Si vous tapez ce texte dans Google Translate maintenant pour connaître sa signification, je voulais dire que vous êtes très au chômage
من خودم اقا هستم وکیل گرفتم واس کارام.حق طلاق بهش دادم با500ملیون اونم بقیشو بخشید یعنی توافقی

دیگه شما خودتون اقدام کردید دیگه حق طلاق نیاز نبود... شوهر من یه سفته 100 میلیونی زحمت کشیده داده واسه تابستون 

جهیزیم رو هم برده خونه رو عوض کزده نمیدونم کجاست میگه برو شکایت کن جهیزیت رو بفرستم.. اصلا نمیدونم ک ...

پس بهتره مهریتو بزاری اجرا ب جای طلاق

کاش زندگی هم حالت پرواز داشت!؟     قاصدک از چه پریشان حالی!؟   ‌حرف دل در دل ؛بماند بهتر است...!🖤