الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.
بخاطره اینه ک دازیم مقایسه میکنیم ک ببین فلانی خودش میره صف اول نماز ولی دداره رشوه میگیره فلانی ذراتاق نوشته بدون وضو وارد نشوید میره پول مردمو بالا میکشه
ولی ما نباید تحت تاثیر قرار بگیریم اعتقاد سرجاش و عدالت خواهی هم سرجاش
امام زمان خوبم 🥺دعا کن خط قرمزا رو رد نکنم 🙏🤲. به حق این شب❤️ نیمه شعبان ۱/۱۲/۱۶
بنظرم جامعه به سمتی میره که اعتقادات ادما رو بگیره باید سعی کنیم تحت تلثیر قرار نگیریم تو احادیثم هستکه میگه نگهداشتن ایمان اخرالزمان از نگهداشتن زغال داغ سخت تره سمت سخنرانیای مذهبی برو مثلا اقای بندانی یا مجالس اهل بیت تا خوب شی و دعا کن که خدا عقایدت رو حفظ کنه
اینجا جاش نیست،ولی مورد آخرا جدی نگیرید و روی دو مورد اول هم عمیق تر بشید و از دید دیگه ای بهش نگاه کنید نه از روی وظیفه،نماز نباید مکانیکی و از روی تکلیف باشه بلکه باید با تمامیت و در عین حال غیر جدی و عاشقانه و با خلوص باشه
اگر تاپیک ها باب میلتان نیست بدون مناقشه ازش گذر کنید