2777
2789
عنوان

گم شدن گوشواره

279 بازدید | 18 پست

دختر ی سالممو چند ساعت پیش بردم گوششو سوراخ کردم، الان نگاه کردم دیدم ی گوشواره ش نیس، گم شده، بنظرتون الان گوشواره طلاشو ب گوشش بزنم یا بزارم فردا برم ازین گوشواره های خودشون، بخرم.

آخه گفت تا ی ماه این گوشواره های بدل باید ب گوشش باشه

دوستای گلم، میشه برای آرامش روح مامان مهربونم یه صلوات بفرستید؟ممنون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و اینکه برای من گم شد از اون موقع مامانم نقره میندازه حساسیت نمیده

هیچ وقت خودتو بخاطر کسی نسوزون !! خورشید خودشو بخاطر ما میسوزونه اما ما همچنان عاشق ماه هستیم !!!!

اگر الان چیزی تو گوشش نکنی تا صبح سوراخ گوشش پر میشه چون زخمش تازه اس 

من سومین بار که گوشم رو سوراخ کردم گوشواره میخی طلا خریدم بردم مطب اون دکتری که واسم سوراخ کرد دادم کرد توی گوشم 

پس فکر نمی‌کنم طلا بد باشه

.Pain🔥you made me a believer

و اینکه برای من گم شد از اون موقع مامانم نقره میندازه حساسیت نمیده

یعنی یکی مثل همین بدلا بخرم بندازم گوشش آره؟

اگر الان چیزی تو گوشش نکنی تا صبح سوراخ گوشش پر میشه چون زخمش تازه اس  من سومین بار که گوشم رو ...

إ ب همین زودی بسته میشه؟

تازه میگمم فردا میرم میخرم تا لنگ ظهر ک خوابیم، بعدم اگه جایی باز باشه و داشته باشه

یعنی یکی مثل همین بدلا بخرم بندازم گوشش آره؟

ن گلم نقره 

نقره با بدل فرق داره 

نقره حساسیت نمیده باید بری بازار و اینا 

هیچ وقت خودتو بخاطر کسی نسوزون !! خورشید خودشو بخاطر ما میسوزونه اما ما همچنان عاشق ماه هستیم !!!!
إ ب همین زودی بسته میشه؟ تازه میگمم فردا میرم میخرم تا لنگ ظهر ک خوابیم، بعدم اگه جایی باز باشه و د ...

پس مطمئن باش سوراخ گوشش بسته میشه 

زخمش تازه اس 

من یه شب تازه سوراخ کرده بودم تو خواب گوشواره ام در اومده بود صبح که پا شدم دیگه نمی‌رفت داخلش مامانم با ضرب و زور فشار داد اینقدر گریه کردم 🤣 کلی هم خون اومد

همین امشب یه فکر بکن بانو

.Pain🔥you made me a believer

پس مطمئن باش سوراخ گوشش بسته میشه  زخمش تازه اس  من یه شب تازه سوراخ کرده بودم تو خواب گ ...

همون طلا رو تو گوشش کردم، ممنون