2777
2789

چند وقت پیش فهمیدم بچه ها با همکار خانمش دست میدن

بعد زنگ زدم به گوشیش دیدم صدای خنده خانما میاد گفت باهم داریم ناهار می خوریم یعنی تو یه میز باهاشون نشسته

بعد چند وقت پیش گفت به خانمه هست تو شرکت مون مثل تو متولد آذر

واقعا نمی دونم چیکار کنم باردارم هم هستم وقتی زنگ زدم صدای خنده اونا رو شنیدم دو ساعت بعدش گریه کردم

مقابل این چیزا متاسفانه نمیتونم تصمیم منطقی بگیرم

متنفرم از ادمی که جنبه نداره

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من تو محیط کارم

سخت نگیر همینه دیگه روابط کاری مث قبل نیست با اسم همو صدا میزنیم دست میدیم شوخی میکنیم

سخت نگیر زنشی و داره ازت بچه دار میشه

الانم حامله ای و حساس

سرخودتو کرم کن

عزیزم بنظر من دست دادن ی چیز عادیه بعد تو محیط کارشون خشک و جدی باشن هم ک نمیشه بلاخره چند سال باید همکار باشن مگر اینکه واقعا از شوهرت خیانتی چیزی دیده باشی

ولی بنظر من بخاطر بارداریت حساس شدی

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

تو یه سری شرکت ها این رفتار و برخوردها چون تکرار شده دیگه عادی شده براشون، حساس نباش

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

واقعاََ برام عجیبه که میگید دست دادن عادیه!

چرا عادیه؟چرا باید عادی باشه؟

"دوستت دارم”، آن هم خیلی زیاد، اما فکر رفتن که به سرت زد حتی اگر پشیمان هم شدی، برو! دوستت دارم، آن هم خیلی زیاد، اما اگر دلت با دیدن دیگری لرزید، رها کن مرا. دوستت دارم، آن هم بسیار زیاد، اما سال‌هاست که فهمیده‌ام، کسی که به رفتن فکر میکند، از کسی که میرود بی‌رحم‌تر است …دوستت دارم اما اینبار اگه رفتی، برای همیشه برو... یه دردایی واسه سن و سالی که داشتم خیلی بزرگ بود... ولی با همون دردها بزرگ شدم و حلشون کردم!