2777
2789
بعد از گذشت یه هفته طرف آدم ناجور دربیاد و پیشنهاد غیر اخلاقی بده بهتون و شماهم به دروغ بگید که نامز ...

والا اگ عاشق اون کار بودم میرفتم طرف تخفیف، بیخیالش نمیشدم 

گــر قــیامت قــصه بـاشد، مـن کــجا بــینم تـو را... 💔🖤
بعد از گذشت یه هفته طرف آدم ناجور دربیاد و پیشنهاد غیر اخلاقی بده بهتون و شماهم به دروغ بگید که نامز ...

من به شخصه قیدشو میزنم

صدای خنده خدا را می‌شنوی به هر آنچه تو محال می پنداری میخندد 🧡🎈 تیکر بارداری نیست _آقام امام زمان قول دادن عیدیمو بدن 💚⚡ بهترین و شاد ترین سالم ۱۴۰۲ سالی که پر است از لبخند بی انتظار 💜 باشد به یادگار ۱۴۰۱٫۱۲٫۲۸💙عید من یعنی تو وقتی از در تو بیای 💛نذر کردم امسال سفره چیدم که بیای🤍✨  برای سلامتی و فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستید 💚خدایا ما رو از عاشقان و منتظران واقعی ظهور آقا قرار بده🙏.   به نام خدای رنگین کمان  💐    صبر بسیار بباید پدر « پیر فلک» را که دگر مادر گیتی چو تو فرزند بزاید🖤                                                                          

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیشنهاد غیراخلاقی چیه ؟

نلایک!خدایا شکرت بالخره اون کاری که عاشقش بودم رو بدست اوردم🙏🌸🙏

وقتی کنارش حس ناامنی دارم براچی باید خودمو پیش خودم خوار و خفیف کنم ، وقتی کاری ک عشقشو دارم به این صورت به دست بیارم مطمئنم نمیتونم ازش لذت ببرم و همش خاطرات بدو به ذهنم میاره

اگر بدونم تهدیدی برای من نیس کنسل نمیکردم ولی اگه حتی۱ درصد ممکنه آزاری بهم برسونه کنسل

نه آزاری نمیتونه بهم برسونه چون اون آموزش رو توی ملا عام بهم میده، ولی حرفاش آزارم میده

همش حرفای بی ادبی میزنه و میره رو مخم

امروز دوستم بهم تشر زد که به خاطر ۲۰ ملیون حاضری حرفاشو بشنوی و ادامه بدی؟ خیلی بهم برخورد

گفتم از شما هم بپرسم ببینم جای من بودید چی کار میکردید

نگاه کن دوست جونی اینجا هر کی ی جوره خودت باید ببینی میتونی دست درازیشو حرفای رکیکشو تحمل کنی ک قبول کن و اگه ن برات سخته قیدشو بزن من اگه بودم واینجوری ک شما گفتی علاقم زیاد باشه قبول میکنم 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
نه آزاری نمیتونه بهم برسونه چون اون آموزش رو توی ملا عام بهم میده، ولی حرفاش آزارم میده همش حرفای ب ...

عزیزم پیشنهاد غیراخلاقیش چی بود ؟و اینکه چی میگه مثلا یدونه مثال بزن