2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد از گذشت یه هفته طرف آدم ناجور دربیاد و پیشنهاد غیر اخلاقی بده بهتون و شماهم به دروغ بگید که نامزد دارید

و اون بگه باشه پس تو به جای خواهر منی از این به بعد، ولی هر جلسه که میرین همش در مورد دخترای دیگه و این که چقدر خوشگلن و اینا حرف بزنه ( این وسط مسطا از کلمات ناجوری هم استفاده کنه در وصف اونا)

شما چی کار میکردین؟ قید اون تخفیفی که بهتون داده رو میزدید و دیگه نمیرفتید اون کاری که عشقش رو دارید انجام بدید؟ یا نشنیده میگرفتید و ادامه میدادید؟

لطفا تو ذهنتون خودتونو بزارید جای من و کاملا صادقانه جواب بدید دوستای خوبم❤ ممنون میشم

چیز خوبی به ذهن نمیرسه

صدای خنده خدا را می‌شنوی به هر آنچه تو محال می پنداری میخندد 🧡🎈 تیکر بارداری نیست _آقام امام زمان قول دادن عیدیمو بدن 💚⚡ بهترین و شاد ترین سالم ۱۴۰۲ سالی که پر است از لبخند بی انتظار 💜 باشد به یادگار ۱۴۰۱٫۱۲٫۲۸💙عید من یعنی تو وقتی از در تو بیای 💛نذر کردم امسال سفره چیدم که بیای🤍✨  برای سلامتی و فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستید 💚خدایا ما رو از عاشقان و منتظران واقعی ظهور آقا قرار بده🙏.   به نام خدای رنگین کمان  💐    صبر بسیار بباید پدر « پیر فلک» را که دگر مادر گیتی چو تو فرزند بزاید🖤                                                                          
بعد از گذشت یه هفته طرف آدم ناجور دربیاد و پیشنهاد غیر اخلاقی بده بهتون و شماهم به دروغ بگید که نامز ...

اگر بدونم تهدیدی برای من نیس کنسل نمیکردم ولی اگه حتی۱ درصد ممکنه آزاری بهم برسونه کنسل