2777
2789
من میرفتم اگه زرنگ بودم کارمو تموم میکردم اونم دور میزدم  باید زرنگ باشی آتو دستش ندی خیییلی ز ...

دارم همون کارو میکنم در حال حاضر

سعی میکنم فقط از تخفیفی که داده استفاده کنم و حرفاشو به روی خودم نیارم، ولی حرف امروز دوستم خیلی بهم برخورد واقعیتش

احساس کردم دارم کار اشتباهی انجام میدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارم همون کارو میکنم در حال حاضر سعی میکنم فقط از تخفیفی که داده استفاده کنم و حرفاشو به روی خودم ن ...

عزیزم تو بیا بیرون از اون محیط خدا برات بهتر قرار میده. 

روحت آلوده میشه. 

هرجایی که شأنت رو لطمه میزنه رها کن. 

فرج مولا صلوات..اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم. 
دارم همون کارو میکنم در حال حاضر سعی میکنم فقط از تخفیفی که داده استفاده کنم و حرفاشو به روی خودم ن ...

چقد در لفافه میگی پیشنهاد غیر اخلاقی،حرف امروز دوستم.....خب رک بگو تا بهتر بتونیم کمکت کنیم

نلایک!خدایا شکرت بالخره اون کاری که عاشقش بودم رو بدست اوردم🙏🌸🙏

عزیزم پیشنهاد غیراخلاقیش چی بود ؟و اینکه چی میگه مثلا یدونه مثال بزن 

پیشنهادش این بود که بیا باهم رل بزنیم ( در حالی که متاهله)

و حرفایی که میزنه هم در مورد دوس دخترای قبلیشه که با وجود متاهل بودنش چجوری مخ دخترارو میزده🤦🏻‍♀️ منم همش نشنیده میگیرم و کار خودمو میکنم ولی اون هی ادامه میده و میگه تو برام مثل خواهر واقعی شدی خیلی باهات راحتم🤦🏻‍♀️

چقد در لفافه میگی پیشنهاد غیر اخلاقی،حرف امروز دوستم.....خب رک بگو تا بهتر بتونیم کمکت کنیم

دوست خوبم پیشنهاد غیر اخلاقی که مشخصه چیه، حرف دوستم هم بالاتر گفتم

تشر زد بهم که به خاطر ۲۰ ملیون چجوری حرفاشو تحمل میکنی

پیشنهادش این بود که بیا باهم رل بزنیم ( در حالی که متاهله) و حرفایی که میزنه هم در مورد دوس دخترای ...

بنظرم هر چ سریعتر اموزصتو ببین روز آخر بگو چقد بیشخصیتی .ولش کن تو استفادتو بکن اصلاااااااااااااا انگار با یه گاو طرفی ک گاهی میگه مااااااعععع خخخ..ببین جایی ک خلوته هم نرو باهاش

هر جا حس کردی نامحرمی داره به شیوه خودش از تو اغنا میشه یه دیوار کج هست و ازش فاصله بگیر عزیزم 

این کار تو با فساد داره پیش میره نه با برکت 

ببین خدا راضیه یا نه ؟

آخه اضطراری هم وجود نداره فقط به خاطر آمال و آرزوی دنیات داری خودتو مفت میدی دستش باهات حال کنه

ای خداوند سریع الحساب تو را سپاس😌
بنظرم هر چ سریعتر اموزصتو ببین روز آخر بگو چقد بیشخصیتی .ولش کن تو استفادتو بکن اصلاااااااااااااا ان ...

😂😂😂😂😂😂

عاشقت شدم اصن😂❤ خیلی خوب گفتی

حله پس یه خورده دلم قرص شد😘 ممنونم ازت❤

برای دوستات ریز به ریز زندگیتو تعریف نکن که برات حرف دربیارن. 

کسی محض رضای خدا که این تخفیف زیاد رو نمیده. از همون اول معلوم بود که قصد مناسبی نداره. حالا تو خودت بسنج میتونی بدون وا دادن، اموزشتو ببینی یا نه. اگه میتونی ادامه بده، نمیتونی هیچ پولی ارزش شخصیت ادمو نداره.

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.