2777
2789
عنوان

گوشی شوهرمو چک میکنم

432 بازدید | 29 پست

دست خودم نیست خیلی حساسم 

البته یه بارم یه چیز کوچیکی ازش دیدم آنچنان کار بدی نبود ولی خب بازم من دوست نداشتم‌همونقدرم اتفاق بیوفته (دوستش ازش خواسته بود زنگ بزنه به دوست دخترش بگه که بهش زنگ بزنه مثل اینکه خود رفیقش متاهل بوده و دوست دختر داشته😑)

که خودشم خیلی ناراحت شد و شماره همشونو پاک کرد از گوشیش

ولی باز من دست خودم نیست گوشیشو چک میکنم چند روز پیش یه شماره دیدم عکس زن پروفایلش بود بهش گفتم جلو خودم زنگ زد همکارش بود جواب داد

اینستاشو چک میکنم اکسپلورش عکس دختر دیدم عکس بدی نبود ولی خب عکس زن و دختر بود حساس شدم همشونو پاک کردم به خودشم گفتم دوست ندارم اینارو ببینی و نگاه کنی

ولی خیلی حساس و شکاکم خدا منو ببخشه چیزی هم ازش ندیدم اما همینجوری دلم بده نمیدونم چیکار کنم شما بگین 😔

من همانم که خود قاتل و خود مقتولم؛                                    من همان مسئله ی ساده ولی مجهولم :)🍃💫

شما زن همون آقایی که تاپیک زده زنم گوشیمو چک می‌کنه😂😂

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از یه مشاور کمک بگیر و خودتو درمان کن وگرنه هم شوهرتو فراری میدی از خودت هم زندگیت رو از دست میدی...

خدایا منو ببخش...                                                    مجبورم آدم بدی بشم تا از پس بنده هات بر بیام...

حتی دوست ندارم جز فامیل نزدیک شماره هیچ زن و دختری رو داشته باشه یا فالوشون کنه 

البته اینو از خودش یاد گرفتم چون خودشم اینستا و واتمو چک میکنه عکس یه مرد ببینه آنفالو میکنه حتی اگه پیج آموزشی باشع

من همانم که خود قاتل و خود مقتولم؛                                    من همان مسئله ی ساده ولی مجهولم :)🍃💫

انقد بهش فککک کننن ک سرت بیاد عزیزم. 

شوهر خوبی داری ذهنت رو پاک کن. مطمئن باش کاری کنه متوجه میشی... ماه پشت ابر نمیمونه

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی
احیانا همونی نیسی که شوهرش تاپیک گذاشته بود زنم گوشیمو چک می‌کنه؟؟؟

نه🤣اونو که دیدم یادم‌اومد خودمم اینجوری ام گفتم نکنه همسرم هم مثل این آقا رنج ببره از این کارم واسه همین تاپیک زدم

من مطمعنم اخرش با این حساسیتای بیجا باعث میشی به فکر کارب ک تا الان نکرده بیوفته😕

آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است:به من چه ، به تو چه❌ واقعا چرا فکر میکنید همه چی به شما مربوطه؟ زشتهبه تو ربطی نداره خوشگله به تو ربطی نداره ، با خداست به تو ربطی نداره بی خداست به تو ربطی نداره ، حرف پشتشه به تو ربطی نداره ، ارایش خلیجی و غلیظ میکنه چون عشقشو داره و به خودش مربوطه تو چکاره ای این وسط😒 ، دلم میخواد بازوشو دارم آرایش غلیظ میکنم ، تیپ میزنم ، به خودم میرسم ، خوشتیپ میرم بیرون به تو ربطی نداره!🤚🏻❌
شما زن همون آقایی که تاپیک زده زنم گوشیمو چک می‌کنه😂😂

وای نه چرا همچین فکری کردین😂