2777
2789
عنوان

گوشی شوهرمو چک میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 29 پست
عزیزم اگه بچه داری خیلی پیگیر نشو. اگه نداری قشنگ ته و توشو دربیار 

بچه ندارم عزیزم ولی چیزی هم نداره که ته و توشو در بیارم الکی شکاکم

من همانم که خود قاتل و خود مقتولم؛                                    من همان مسئله ی ساده ولی مجهولم :)🍃💫

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای نه چرا همچین فکری کردین😂

آخه تو تاپیکش بودم 😂

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

درود بر ایشون  آدم خوب و مقید  همیشه هستند چقدرم زیاد...

اما شما بد نیست رعایت بکنی تا خودت استرس نگیری 

ادامه دادن این روش فقط شما ضرر میکنی.

زنده باشید

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com

اینکه اینکارو میکنی فقط دو علت داره یک اینکه واقعا سروگوشش میجنبه و حسش کردی ولی داری خودتو گول میزنی ک چیزی نیست اگه اینه ک ته و توشو دربیار خودتو گول نزن

دو اینکه خودت ب مشاوره نیاز داری و چیزحادی هم نیست زود مشکلت حل میشه

نه🤣اونو که دیدم یادم‌اومد خودمم اینجوری ام گفتم نکنه همسرم هم مثل این آقا رنج ببره از این کارم واسه ...

خوب کاری کردی نشون میده برات مهمه. ولی بدون اگه واقعا دلیلی نیس که بخوای مشکوک و وسواسی بشی یکم شاید عزت نفس کم داری. فکر می‌کنی تو رو ول می‌کنه و چون با فلانی حرف زده تو رو دوست نداره....  بهش فکر کن باهاش درست حرف بزن مشاوره برین خودت تنهایی مشاوره برو. هر مشاور هم نه.  درست میشه 

پارانوئید داری عزیزم برو روانپزشک حتما وگرنه زندگیتون تلخ تر از زهر مار میشه

عزیزم من تا چیزی نبینم بهش نمیگم که زندگیمونو تلخ کنم ولی خودم این وسط واقعا دارم عذاب میکشم هی ترس دارم الکی

من همانم که خود قاتل و خود مقتولم؛                                    من همان مسئله ی ساده ولی مجهولم :)🍃💫
اگه بد دلی مشکل خودته اینجوری زندگی رو برای خودت و شوهرت سخت می‌کنی تو که اینو نمیخوای؟ حرف بزنین مش ...

ببین گلم تا چیزی نبینم به شوهرم نمیگم اگه چیزی هم‌دیدم با سیاست تمام اینکارو میکنم 

ولی خودم واقعا دارم رنج میبرم هی ترس دارم گوشیامونم  همیشه دست همه متوجه نمیشه چک میکنم

عزیزم من تا چیزی نبینم بهش نمیگم که زندگیمونو تلخ کنم ولی خودم این وسط واقعا دارم عذاب میکشم هی ترس ...

زندگی خودتو که تلخ کردی که

عوارضشم میشه ضعف اعصاب افسردگی پرخاشگری ووو

از الان پیشگیری کن

✯نامه‌ای به خودم:الان دیگه فقط تورو دارم مراقبم باش:)    ️
اینکه اینکارو میکنی فقط دو علت داره یک اینکه واقعا سروگوشش میجنبه و حسش کردی ولی داری خودتو گول میزن ...

تنها چیزی که دیدم همونی بود که گفتم دیگه نه 

خوب کاری کردی نشون میده برات مهمه. ولی بدون اگه واقعا دلیلی نیس که بخوای مشکوک و وسواسی بشی یکم شاید ...

ممنونم از نظر مفیدت عزیزم حتما

زندگی خودتو که تلخ کردی که عوارضشم میشه ضعف اعصاب افسردگی پرخاشگری ووو از الان پیشگیری کن

ممنونم عزیزم حتما