2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ده نفر یا بیشتر 

نه فک کنم میمونه 

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

ده 

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

تاپیک میمونه ولی کسی ب کاربری خودت دسترسی نداره

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

اگر کاربری حذف بشه 

وقتی بزنیم رو پروفایلت میزنه کاربری حذف شده است

ولی پستهات تو تاپیکای بقیه باقی میمونه 

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

گلم میدونی چند نفر منتظرن بیای بگی اون ویلا چی بود چی شد؟ چرا نیومدی دیگه؟

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد☝🏻 خود را برای سجده ی آدم رضا نکرد☝🏻 شیطان هزار بار بهتر ز  بی نماز☝🏻  او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد💔 با خدا باش و پادشاهی کن...💖 

یکی به من بگه میتونم اسم کاربریمو عوض کنم؟ 

برایه هیچ چیزی  بیشتر از دو بار اشک نریز چون چشمات عادت میکنه♡هر طوری که خودت دوست داری زندگی کن خودتو دوست داشته باش

در ضمن سرچ کنن موضوع تاپیکت درباره اون چیز باشه بالا میاد

یکی به من بگه میتونم اسم کاربریمو عوض کنم؟ 

نه

وای من الان داشتم تاپیکاتو میخوندم اولش چقد حالم بد شد 

ولی اخرش ی ارامش خاصی گرفتم فهمیدم چیزی نبوده خداروشکر🥰🤤

پشت بى حوصلگیخيلي هامون،يه زمانى كلى حوصله بوده...پشت بى تفاوتى هامون،كلى توجه و اهميت بوده…وپشتسكوتِمون، كلى حرف...وپشت بَدبينى هامون، كلىاعتماد...آدم ها به الان مون نگاه مى كنن و بهمون كلى برچسب مى زنن...درحالى كه نمى دونن چیبهمون گذشته...آدم يه وقت هايى از اول ايننيست؛ اين ميشه...

اگر کاربری حذف بشه تاپیک هات همه حذف میشن وقتی بزنیم رو پروفایلت میزنه کاربری حذف شده است ولی پسته ...

تاپیکاش حذف نمیشن میمونن ولی ما از طریق کاربری فرد حذف شده نمیتونیم به تاپیکاش دسترسی داشته باشیم

و انسان به اندازه ی امنیتی که به دیگران میدهد،مومن است🕊

چیزی نشد 

برای تولدش رزرو کرده بود شوهرش

پشت بى حوصلگیخيلي هامون،يه زمانى كلى حوصله بوده...پشت بى تفاوتى هامون،كلى توجه و اهميت بوده…وپشتسكوتِمون، كلى حرف...وپشت بَدبينى هامون، كلىاعتماد...آدم ها به الان مون نگاه مى كنن و بهمون كلى برچسب مى زنن...درحالى كه نمى دونن چیبهمون گذشته...آدم يه وقت هايى از اول ايننيست؛ اين ميشه...

آمارش رو کاااامل درآوردم.. همون روز برای تولدم رزرو کرده چون جایی هست که ایام عید رزرو میشه زود... 

زود تر رزرو کرده که پر نشه

خودش نمیدونه اینارو فهمیدم 

و انسان به اندازه ی امنیتی که به دیگران میدهد،مومن است🕊