2777
2789

آره زیاده

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست  !خدایاامروزتاریخ پنج اردیبهشته وخیلی بیشترازروزهای دیگه عمرم دارم صدات میزنم ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی میزارم ///ولی بازم خدایاشکرت😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به ادما داره...من و شوهرم ۸ سال تفاوت داریم ولی خودم به نظرم یکم بیشترم بود خوب بود

چون نامه جرم ما بهم پیچیدند ، بردند به دیوان عمل سنجیدند، بیش ازهمگان گناه ما بود ،ولی ، ما را به محبت علی(ع)بخشیدند.
عزیزم بسته به روحیات خودتون و اقای مورد نظر داره دختر منم با همسرش ۱۳سال تفاوت سنی داره ولی خداروشکر ...

ایشالا خوشبخت بشن.ببخشید خودتون اوایل مخالف نبودید؟اونا چنذسالشونه؟

ایشالا خوشبخت بشن.ببخشید خودتون اوایل مخالف نبودید؟اونا چنذسالشونه؟

ن عزیزم اصلا چون خودمم با روحیات دخترم اشنا بودم از خاستگارایی که رد میکرد و اینکه همیشه میگفت مردی میخاد که پخته و با اراده باشه رفتارای بچگونه و دم دمی نداشته باشه 

همسرشون استادشون بود تو یکی از زمینهای هنری بعد از چند ماه اشنایی از هم پیشنهاد ازدواج داده بود دخترم با ما درمیوم گذاشت تحقیق کردیم خانواده محترمی بودن به راحتی پذیرفتیم 

تفاوت زیادیه تفاوت منم همین حدوده

درسته زیاده ولی باید از روحیات خودتون و اون اقا شناخت کامل داشته باشید 

مشاورهای قبل ازدواج و حتما باهم برین 

دخترمو دامادم رفتن انقد باهم تفاهم داشتن جلسه دوم یا سوم از مشاورشون تنهایی پرسیدم گفت بنظرم مشکلی ندارن نود درصد تفاهم دارن  ماهم دیگه اصلا ادامه ندادیم درصورتی که قبلش گفته بود باید هفت هشت جلسه باهاشون صحبت کنم