2777
2789

آدم ایده آلیه ولی گاهی اوقات وقتایی که احساساتی میشم احساس می‌کنم منو درک نمیکنه 

چیکار کنم

نمیدونم اینجا چی بنویسم🤷🏻‍♀️

تنها ادم منطقی دورم دختر خواهرشوهرمه یجوری اند براماهاکه احساسی هستیم غریبه اند

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست..! و برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه است..آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند ! ـــ🗞دکتر شریعتی📨ـــ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سخته  نبودم خودم تو همچین موقعیتی

اره مثلا بهش میگم دلم برات تنگ شده شروع میکنه به منطقی حرف زدم در صورتی که نیاز دارم اونم همچین حرفی بهم بزنه بفهمم منو درک میکنه

نه فقط با یه پسر خوش اخلاق و بیش از حد احساسی بودم که زیاد احساسی هم فایده نداشت 

اصن هر چیزی باید تعادل داشته باشه اگه خیلی منطقی باشی طرف احساس میکنه درکش نمیکنی و دوسش نداری اگرم خیلی احساسی باشی طرف فک میکنه بهش وابسته ای و شورشو دراوردی

اصن هر چیزی باید تعادل داشته باشه اگه خیلی منطقی باشی طرف احساس میکنه درکش نمیکنی و دوسش نداری اگرم ...

اره دقیقن برای منم برعکس قضیه تو بود

من زیادی منطقی طرف مقابل احسااااسی که همش میگفت دوسم نداری چرا خشکی... ولی چند مدت بعد دیگه قلقم رو فهمید مشکلی نداشت

اره دقیقن برای منم برعکس قضیه تو بود من زیادی منطقی طرف مقابل احسااااسی که همش میگفت دوسم نداری چرا ...

حالا منم زیاد احساسی نیستم سعی میکنم تعادل داشته باشم

بستگی داره به روحیه و عقایدت خود من به خاطر چارچوب و عقایدم به پسر نامحرم هیچ وقت نمیتونم بگم دلم برات تنگ شده همون منطقی هم جوابشو بدی از سرش زیادیه خودتو سرزنش نکن هر وقت رسما خواستگار نامزد یا شوهرت شد ابراز کن

ای خداوند سریع الحساب تو را سپاس😌
همسرم فوق العاده خوش اخلاق و منطقی هستن الان 13 ساله ازدواج کردیم میتونم بگم در طول عمرم هیچ کس مثل ...

خوشبخت باشین🌹

شاید همسر شما در کنارش احساسیم باشن ولی من با کسی طرفم که بییییش از حد منطقیه فقط همین جاشو مشکل دارم😕

بستگی داره به روحیه و عقایدت خود من به خاطر چارچوب و عقایدم به پسر نامحرم هیچ وقت نمیتونم بگم دلم بر ...

ن بابا دوتامون از ازدواج متنفریم