2777
2789

نه خاستگاری نه بله برون نه عقدتون اومده نه پاگشا کرده 

فقط اومده عروسی اونم با فیس و افاده...

جواب سلامتون به زور میده و خیلی میخاد کلاس بذاره جلوتون و محل نمیده هیچ رابطه ای نداشتیم تا حالا باهم نمیدونم مشکلش چیه با من 

اولین سالیه که عروس شدم شوهرم میگه مامان بابام حساسن چون برادره بزرگتره بریم خونشون حتما میگه اگه اونا بی معزفتن ما نباشیم برادرشوهرمم مث زنش...

منم نمیخام برم شوهرم اصرار داره بریم با لینکه خوشم خوشش نمیاد ولی چون دل والدینش نشکنه میگه بریم

ذهنتو قشنگ کن دنیات قشنگ میشه😻🦄

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نرو اصلا

به خودتون احترام بذارید

به مادرشوهرتم بگو رسم نداریم قبل پاگشا خونه کسی بریم

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

وای منم موندم برم یا نه 

ازمنم عقد اومد قهر کرد 

عروسیمم شباش ده تومن داد 

تازه دعوا راه انداخت که چرا دست بوس مادر عروس مارو دعوت نکرد 

دم به دقیقه هم دنبال خاله زنک بازی و دعواس 

یبارم مارو دعوت نکرده 

اصلا نمیخوام ریختشو ببینم

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

ما امروز بخاطر همینکه پدرمادر شوهرم ناراحت نشن رفتیم خونش برادر شوهر یه سلیطه بازی دراورد مث نینی ها قهر کرد رفت تو اتاق اوضاع بهتر ک نشد بدترم شد  دفعه ها قبلی هم ما هی کوتاه میومدیم اخرش شد این ک امروز گفت من جایی نمیمونم ک این بی ارزشا هستن 😐😐

از من ب تو نصیحت از همین اول احترام خودتو نگهدار 

منم نرفتم همسرمم نرفت نه خاستگاری نه عقد نه جشن تو مهمونی خونه مادر همسرم با هم آشنا شدیم آخه لزومی نداشت بریم  فقط جشن عروسی تالار رفتم 

بعد از عروسیشون تولد بچه‌م که بود دعوت کردم اومدن بهش کادو دادم.

چرا فکر میکنی از حسادتمونه؟ باور کن اصلا برامون مهم نیست که بخواییم بریم. احتمالا جاریتم مثل منه مناسبتای خیلی مهم‌رو شرکت میکنه

زهد ریایی،جهل مقدس...