2777
2789
عنوان

شوهرم بهم دروغ میگه

186 بازدید | 6 پست

یه موضوعی شد توی یه تایم ازش پرسیدم اون کارو میکنی یا نه ک گفت نه نمیکنم و نکردم بعدا الان فهمیدم ک اون کارو انجام داده ب روش ک میارم میگه نه من بهت گفتم این کارو میکنم من ب شدت از دروغ بدم میاد و بهش گفته بودم ک با هم روراست باشیم (عقد کردم) چه کار کنم این اخلاقشو بزاره کنار؟ منم باید بشم عین خودش ایا؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر حالم بدههه.  بابام فوت شده امسال میان عید خونمون عموم و دخترعموهام اومده بودن لباسای شاد پوشیده بودن تیپ زده بودن شاد بودن بازمیگفتن توهم ی بچه بیار 😒 😭 وای همینا واسم حسرت شده دیگه  همین خوشیا پدر داشتن شاد بودن همینابودن میگفتن شما هیچ مشکلی تو زندگیتون مدارید دغدغه ندارید لعنت بهشون الان خوش میگذرونن من باید گریه کنم توخونه

....
استارتر حالم بدههه.  بابام فوت شده امسال میان عید خونمون عموم و دخترعموهام اومده بودن لباسای شا ...

قربونت برم خدا رحمت کنه پدرت رو ب این توجه کن ک الان پدرت میبینه تورو و حال بدت اونو اذیت میکنه جاهاییم ک اذیتی نرو