2777
2789
عنوان

خسته شدم دیگههه😭😭هیچ پمپرزی به پای بچم نمیسازه😣

| مشاهده متن کامل بحث + 998 بازدید | 65 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حساسیت داره به پمپرز،همش پاهاش دون دون قرمز میزنه 

ببین شاید غذای ادویه داری چیزی خورده یا گرمی چیزی خورده که حساسیت زا باشه یه کم خنکی مثل شربت خاکشیر بهش بده بخوره البته چند وقتشه 

وایی چع بد،یعنی همه جا کهنه میکردی،دیگه مهمونی یا مسافرت چجوری میکردی؟سخت نبود؟تا چن وقت همین حساسیت ...

عزیزم من تا چندروز ک پارچه زدم یکی پیدا شد خدا خیرش بده گف قطره کانازول بگیر بزن دیگه واس دوتا بچم زدم عالی بود

دلم میخواهد شونه های خودمو بگیرم و بگم .... چته ؟؟؟   چی خوشحالت میکنه ؟؟؟   چرا هرکاری میکنم بچشمت نمیاد ؟؟؟؟  چرا از وقتی خیانت دیدی خوشحال نمیشی ؟؟؟○بقول ی عزیزی : روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت○ی دیالوگ تو سریال خاتون بوده ک میگه: زن ها تا لحظه ی آخر میجنگن ولی ...وقتی ی چیزی براشون تموم میشه، تموم میشه دیگه ○جوابم ب خیانت ی چیزه ک مشکل شوهر شماس خانوووم کِرم از درخته ○البته اینم بگم سرتو بالا بگیر و بگو آشغالای گرگارو ،سگاا میخورن○اما واقعا خیلی حرفه ک آدم نمیتونه روح و روانشو دربیاره نشونت بده بگه نگااه باشون چی کردی؟؟○چه تقدیر ، چه قسمت ، نجنگی ، نمیرسی ○میشه باخیلیا بازم ادامه داد ، گفت وشنید وخندید، اما دیگه دوستشون نداشت○زندگیمونو اونی خراب کرد ک مثلا میخاستیم باش زندگی بسازیم○بی حس شدگان را چه غم از خنجر بعدی ؟؟○ دلم میخاد باقی عمرمو بخابم😢💔 واس آرامش منو بچه هام صلوات بفرستید_ _  _اسم کاربریم اصلا با حال دلم  همخونی نداره 
عزیزم من تا چندروز ک پارچه زدم یکی پیدا شد خدا خیرش بده گف قطره کانازول بگیر بزن دیگه واس دوتا بچم ز ...

خب اون قطره خطر یا عوارض نداره،خب اونو هردفه پاهاشو میشستی میزدی؟

دیگه پمپرز چی میبستی من واقعا خسته شدم؟همش پمپرزا نصفه مونده نمیدونم چیکارش کنم

برا سوختگیش پماد ان ان بگیر

دکتر به من گفت کهنه درست کن تو آفتاب پهن کن...

این کهنه های آماده نساخت

مادرم پارچه کتان خالص گرفت از اینا که پیراهن درست میکنن یعنی بچه راحت شد. برا بعدی از اول همون کهنه کردم به جز یه بار که اسهال شد تا الان که 15 ماهش هست یکبارم پاش نسوخته

و خدایی که بشدت کافیست......
برا سوختگیش پماد ان ان بگیر دکتر به من گفت کهنه درست کن تو آفتاب پهن کن... این کهنه های آماده نساخ ...

خب سختت نیست؟مسافرت یا مهمونی؟چنتا درست کردی و چجوری میبندی که نم نده ؟