2777
2789
عنوان

خسته شدم دیگههه😭😭هیچ پمپرزی به پای بچم نمیسازه😣

| مشاهده متن کامل بحث + 998 بازدید | 65 پست
15 ماهشه براش توالت فرنگی عروسکی گرفتم در روز چندباری میبرمش جیش میکنه شب قبل خواب و صبح زود الان ...

تاپیک منو ببین 

من متاسفانه باید لاستیکی کنم بچه ۹ سالرو 

گرفتار شدم 

حقیقتا بلد هم نیستم 

تاپیک منو ببین  من متاسفانه باید لاستیکی کنم بچه ۹ سالرو  گرفتار شدم  حقیقتا بلد ه ...

شب بهش یه لیوان گرمانه بده مایعات و میوه و سبزیجات نده

و خدایی که بشدت کافیست......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیک منو ببین  من متاسفانه باید لاستیکی کنم بچه ۹ سالرو  گرفتار شدم  حقیقتا بلد ه ...

عزیزم اون بچه بزرگه شخصیتش خرد میشه اشکال نداره براش یه مشمای ضخیم بذاریا سفره کلفت یه پتو مسافرتی روش زیرهمشونم یه تشک سبک .اصلا مشماش نکن.گناه داره اعتماد به نفسش وازدست میده.ببرش پیش مشاور اگه میتونی 

خدایا دوستت دارم میدونم منو به خواست دلم میرسونی.مطمئنم
خب اون قطره خطر یا عوارض نداره،خب اونو هردفه پاهاشو میشستی میزدی؟ دیگه پمپرز چی میبستی من واقعا خست ...

عزیزم چرا عوارض داشته باشه از متخصص پرسیدم گف خوبه عالیه بزن دیگه واقعا جواب داد 

دیگه بچم مای بیبی میزدم خوب بود

دلم میخواهد شونه های خودمو بگیرم و بگم .... چته ؟؟؟   چی خوشحالت میکنه ؟؟؟   چرا هرکاری میکنم بچشمت نمیاد ؟؟؟؟  چرا از وقتی خیانت دیدی خوشحال نمیشی ؟؟؟○بقول ی عزیزی : روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت○ی دیالوگ تو سریال خاتون بوده ک میگه: زن ها تا لحظه ی آخر میجنگن ولی ...وقتی ی چیزی براشون تموم میشه، تموم میشه دیگه ○جوابم ب خیانت ی چیزه ک مشکل شوهر شماس خانوووم کِرم از درخته ○البته اینم بگم سرتو بالا بگیر و بگو آشغالای گرگارو ،سگاا میخورن○اما واقعا خیلی حرفه ک آدم نمیتونه روح و روانشو دربیاره نشونت بده بگه نگااه باشون چی کردی؟؟○چه تقدیر ، چه قسمت ، نجنگی ، نمیرسی ○میشه باخیلیا بازم ادامه داد ، گفت وشنید وخندید، اما دیگه دوستشون نداشت○زندگیمونو اونی خراب کرد ک مثلا میخاستیم باش زندگی بسازیم○بی حس شدگان را چه غم از خنجر بعدی ؟؟○ دلم میخاد باقی عمرمو بخابم😢💔 واس آرامش منو بچه هام صلوات بفرستید_ _  _اسم کاربریم اصلا با حال دلم  همخونی نداره 
عزیزم اون بچه بزرگه شخصیتش خرد میشه اشکال نداره براش یه مشمای ضخیم بذاریا سفره کلفت یه پتو مسافرتی ر ...

ببینید منم موافقم اما مادرش میبندتش عادتم کرده 

فقط بعضی شبا پیش من میمونه که خب من نمیتونم کاری جز کاری که مادرش میگه و رو انجام بدم