2777
2789

خدا کمکت کنه

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببين همه يييييي روش هارو بذاركنار ايني ك ميگمو درست كن همين امروز ٥٠ تا مهمون ناهار داشتيم مامانم ابگوشت درست كرده بود

دو سه تا پياز درشت بردار خورد كن قشنگ سرخ كن

زردچوبه نمك فلفل بزن

گوشت رو اضافه كن خوب سرخ كن

بعد دو سه قاشق پر رب اضافه كن تفت بده

اب اضافه كن بذار دو ساعت سه ساعت بپزه وسطاي پخت لپه نخود لوبيا  سيب زميني گوجه هرچي ك ميخواي اضافه كن (اگر نيم پز نشده همون اول بريز)بعد بذار خوب جا بيوفته 

سومين كاربري...🌱
پیاز + گوشت + ادویه + لیمو عمانی + فلفل + گوجه + نخود + سیب زمینی + رب  همه رو با هم بریز تو ق ...

نخود رو از قبل باید خیس کرد وگرنه خیس نشده بپزی به فنا میری که  

سکه10میلیونی بهارآزادی نیست پاییز اسارته😒/کا‌ش یه دوستی مثل حضرت موسی داشتیم باهم میرفتیم شمال بزرگوار عصاشو میزد به دریای خزر باز میشد با ماشین مستقیم میرفتیم روسیه😢/به جای اینکه استوری بذاری کرونا خر است بتمرگ توخونت😒کرونا خر نیست خر تویی هموطن😏/خدایا لااقل یه پیامبر بفرست باهاش مذاکره کنیم😐/خدایا میگم یبار دنیا رو روشن خاموش کن شاید درست شد🙁/حالا اگه یه ویروس میومد که با سرمای هوا از بین میرفت میانگین دمای کشور 41 درجه بود😒/برای اینکه سر قضیه کرونا یه تودهنی محکم به چینیا زده باشیم از این به بعد به جای واژگان ته چین، پاچین، بلدرچین ودارچین به ترتیب از واژگان ته گل محمدی،پاگل محمدی،بلدرگل محمدی و دارگل محمدی استفاده میکنیم✌️/نمیدونم چرا خدا به کشیشا گفته شراب بخورین ولی زن نگیرین اما به آخوندا گقته شراب نخورین اما تا جا داره زن بگیرین😯 واقعا چرا؟/کتاب بیشعوری روباز کردم دیدیم داره به خیلی ازاطرافیانم توهین میشه بستمش پرتش کردم اونطرف😖/آرامش دوگیتی تفسیر این دو حرف است:آره تو راست میگی،باااااشــــه تــــوو خـــوووبــی/شوهرت مثل جاده چالوس نباشه که همه باهاش خاطره داشته باشن صلواات/من اگه میوه هم بودم یه نارگیل رو بلندترین درخت جهان میشدم که فقط یه میمون حاضر بود برای به دست آوردنم ریسک کنه/کاش یوزارسیف عباشو رو منم مینداخت بعد که برمیداشت من لاغر و خوش هیکل میومدم بیرون با بغض میگفتم:با من چه کردی یا نبی؟دنبه هایم کو؟😢
نخود رو از قبل باید خیس کرد وگرنه خیس نشده بپزی به فنا میری که    

نه بابا 

من شده عجله داشتم با گوشت ریختم تو زود پز کامل پخته فقط باید بیشتر بذاری تو زودپز بمونهدر حد یک ساعت و نیم کامل له شده 

ببين همه يييييي روش هارو بذاركنار ايني ك ميگمو درست كن همين امروز ٥٠ تا مهمون ناهار داشتيم مامانم اب ...

سیب زمبنی رو کی بریزم 

و اینکه گوشت  ابپز شده  رو ابشو بریزم اونور یا ن؟ 

گر طُ شوی گناه من.........! توبه نمیکنم ز طُ♡:)))))