2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راضی بودین؟خط رویشتون طبیعیه؟

برای من عالی شد

توی کاشت مو دوتا عامل اصلی یکیش بانک موتون موثر هستش و دومی تکنسینی که میکاره

این دوتا مهمترین عوامل تاثیر گذار توی رویش موی جدیدتون هستن

اگر نگرانیتون بابت سیگار یا قلیون هستش باید بگم برای من که هیچ مشکلی ایجاد نکرد

نه همسرم کاشته گفتن گوشت قرمز نخور والا موندم چی درست کنم براش اونوقت بعد دو هفته شما با اب مستقیم شستین قلیون از ماه چندم کشیدید؟؟؟

کاربر ۹۵ هستم 

من می‌خوام بکارم، آخه جلوی موهام طاسی مردونه دارم😑 اما یه چیزی؟ موهام بلنده، اونوقت این رشد کنه ، تا بخواد حداقل ۱۰ سانت بشه ،چقدر طول می‌کشه؟ زشت نمیشه؟ موهام بلند، جلو کوتاه؟ زود رشد می‌کنه؟

نه همسرم کاشته گفتن گوشت قرمز نخور والا موندم چی درست کنم براش اونوقت بعد دو هفته شما با اب مستقیم ش ...

الان چند روزه که کاشته؟

رژیم غذایی فقط برای دو روز قبلشه. که موقع عمل خونت رقیق نباشه هی خون بیاد

از فردای روز کاشت همه چیز عادیه هر غذایی دوست دارین بخورین مشکلی نداره اتفاقا غذاهای خوب و مقوی هم بخورین که قوی تر بشه

اینا رو من همشو ریز به ریز پرسیدم از دکتر که میگم

من از همون بعد عمل قلیونو کشیدم 

من می‌خوام بکارم، آخه جلوی موهام طاسی مردونه دارم😑 اما یه چیزی؟ موهام بلنده، اونوقت این رشد کنه ، ت ...

شما موقع کاشت همه موهاتونو میزنید

حتی اون جاهایی رو که قراره برداشت کنه از پشت سرت رو با ژیلت میتراشه

5 ماه بدون مویی رو در نظر داشته باش

برای من عالی شد توی کاشت مو دوتا عامل اصلی یکیش بانک موتون موثر هستش و دومی تکنسینی که میکاره این ...

خداروشکر

من واسه همسرم میپرسم بانک موهاش خوبه درواقع فقط جلوی موش خالیه به نظرتون خوب میشه؟

من خودم که کچلشودوست دارم🤭ولی خودش دوست داره کاشت انجام بده

خداروشکر من واسه همسرم میپرسم بانک موهاش خوبه درواقع فقط جلوی موش خالیه به نظرتون خوب میشه؟ من خود ...

برای منم خیلی کم بود

اصلا تردید نکن توی کاشتن چون تغییرش خیلی زیاده و اصلا چهره جدیدی میگیره و جوون تر میشه

ی تکنسین خوب پیدا کنین و در اولین فرصت انجام بدید

یه پنج شیش ماهی بدون مویی رو تجربه میکنه ولی می ارزه

اگر بانک موش خوبه بگو به تکنسینه بگه حداکثر تعداد تاری که میتونه بگاره که هم پر بشه هم طبیعی دیده بشه

برای منم خیلی کم بود اصلا تردید نکن توی کاشتن چون تغییرش خیلی زیاده و اصلا چهره جدیدی میگیره و جوون ...

بدونی موییش مشکلی نداره چون یکی دوساله خودش کچل میکنه

یک دنیاممنونم ازراهنماییتون خیلی کمک کردید

فقط اینه عذرمیخوام میپرسم برای شما تقریباچقدرشدهزینه ش؟

بدونی موییش مشکلی نداره چون یکی دوساله خودش کچل میکنه یک دنیاممنونم ازراهنماییتون خیلی کمک کردید ف ...

هزینش بسته به کلینیک و تعداد تاری که نیاز دارین متفاوته

برای من تاری ۵۵۰ بود جمعا ۱۲۰۰۰ تار ۶.۶۰۰ شد

بعدشم احتمالا دارو... آمپول... و اگه بخواین PRP دارین هزبنه اونا جداس