2777
2789
شما موقع کاشت همه موهاتونو میزنید حتی اون جاهایی رو که قراره برداشت کنه از پشت سرت رو با ژیلت میترا ...

میشه بگی با کدوم روش کاشتی؟من ۲۵ سالمه ۷ ساله ریزش مو دارم که تا الان دارو میخوردم ولی چند ماهه ول کردم میگم بزار هرچی میخواد بریزه میرم میکارم

کم پشت شده سرم الانم تو سربازیم میخوام تو سربازی بکارم که چند ماه طول میکشه خوب یشه بعد سربازی دیگه اوکی باشه

بعد برای این ریزش موم از کجا بفهمم دیگه تموم شده که میشه کاشت؟دکتر نمیتونه بفهمه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه بگی با کدوم روش کاشتی؟من ۲۵ سالمه ۷ ساله ریزش مو دارم که تا الان دارو میخوردم ولی چند ماهه ول ک ...

من روش FIT

توی سربازی هستی انجام‌نده چون‌ مراقبت هاش و ورم هایی که میکنی سخته و‌ سرباز باشی اذیت میشی

سنتم پایینه یکم‌دیگه صبر بکن بزار ریختنیا بریزه بعد

دکتر هما سلطانی یکی از بهترین متخصصان کاشت مو است که با تجربه و تخصص خود، به بیمارانش کمک می‌کند تا موهایی طبیعی و جذاب داشته باشند. او با استفاده از روش‌های پیشرفته و دقیق، نتایج بسیار قابل قبولی را به دست می‌آورد.

سلام شوهرم تقریبا دو هفته س کاشت مو انجام داده  و بانک موش را گفتن ضعیفه و از پشت سر۴۰۰۰ و از ریش هم ۱۰۰۰ تا برداشت کردن وچون طاسی سرش زیاد بود و گفتن سرش هم بزرگه فقط قسمت جلو تا کف سر را کاشتن و یه کم کف سرش را کاشت نزدن گفتن رشد میکنه و میپوشونه ولی اگه دوست نداشتی ۸ ماهدیگه بیا تا اون قسمت هم کاشت بزنیم اصلا همچین چیزی داریم یا میخواسته دوباره هزینه بگیره 

سلام من شوهرم موهاش خیلی ریخته بود همش حرص میخوره از دستم گفتم بره کاشت کنه موهاشو ک خوشگل بشه 

بانک مو خوبی هم  داره ها ولی دکتر مناسب پیدا نکرده بود 

من رفتم گشتم کلینیک راما پیدا کردم بردمش اونجا الان خیلی زیبا شده و موهاشو فر کرده برام ممنونم.

برای من عالی شدتوی کاشت مو دوتا عامل اصلی یکیش بانک موتون موثر هستش و دومی تکنسینی که میکارهاین دوتا ...

سلام ببخشید بانک موهاتون خالی نیست؟اون قسمتا موهاش درومده؟من کاشت شقیقه انجام دادم حالا میترسم پشت سرم خالی بمونه.fit بود روشش

برای من عالی شدتوی کاشت مو دوتا عامل اصلی یکیش بانک موتون موثر هستش و دومی تکنسینی که میکارهاین دوتا ...

سلام ببخشید بانک موهاتون خالی نیست؟اون قسمتا موهاش درومده؟من کاشت شقیقه انجام دادم حالا میترسم پشت سرم خالی بمونه.fit بود روشش