2777
2789

سلام ، دی ماه عمومو از دست دادم ..علاوه بر اینکه سالها تو یه خونه (دو طبقه) زندگی میکردیم و وابسته اش بودم اینکه  با تصادف خییلی بدی فوت کرد خیلی اذیتم میکنه ... هر سال عید اولین نفری ک میومد خونمون عموم بود ... دیشب خوابشو دیدم دلم برا کشیدن لپاش تنگ شده🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفانه داغ عزیز هیچوقت فراموش نمیشه

دلم پر میکشه یبار دیگه بگم بابا🖤                                       زیرگروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙    وزن شروع۸۰.   ۷۸,۸۰۰💙۷۷,۸۰۰💙  ۷۶،۷۰۰           وزن فعلی   ۷۵،۵۰۰💙      هدف اول۷۶🔓 هدف دوم ۷۲🔒هدف سوم۶۸🔒هدف چهارم۶۴🔒 هدف آخر۶۰💪  پروفایل سرگروه ها 💙چالش زمستونی💙تاپیک مانکن های زیبا    💙

عزیزم خیلی سخته درکت میکنم، منم خواهرزادمو از دست دادم یه دختر زیبا و شاد با بچه چهارماهه تو شکمش فوت کرد، سال ۹۸ اتفاق افتاد هنوزم داغش برامون تازه هست، خیلی میاد تو خوابم، همیشه هم شاد و شنگوله، یکبار بهم گفت خاله جون غصه منو نخور بدونی چقدر جام خوبه کلی خوشحال میشی

عزیزم خیلی سخته درکت میکنم، منم خواهرزادمو از دست دادم یه دختر زیبا و شاد با بچه چهارماهه تو شکمش فو ...

🥲 مادری که با بچه تو شکمش فوت کنه هردو انشالله جاشون عالیه ... من بیشتر غصه لحظه های درد کشیدن عموم رو میخوردم تصادف خیلی بدی داشت 

عزیزم خیلی سخته درکت میکنم، منم خواهرزادمو از دست دادم یه دختر زیبا و شاد با بچه چهارماهه تو شکمش فو ...

چه قدر سخت الهی خدا به قلب شما و خواهرتون ارامش بده خیلی صبر میخواد ولی چه میشه کرد جز تسلیم شدن به رضای خدا

عزیزم خیلی خیلی سخته خدا رحمتشون کنه.ولی زمان باید بگذره و سعی کنی بهش فکر نکنی متاسفانه مرگ تلخترین حقیقت زندگی شوکه خیلی بدیه ولی باید قبولش کنیم .سعی کن عمیق نشی و حواستو سریع پرت کنی.همه ادما عزیزیو از دست دادن و چاره ای جز قبول کردن ندارن.قدر بقیه عزیزانت رو بدون و با اونها باش