2777
2789

دیروز با شوهرم دعوام شد یکساله عسلویه بود نیومده بود شانس قشنگ من پسر عمه کثافتم ک اصلا و ابدا هیچ حرف و رابطه و کاری با هم نداریم (چهار ساله ندیدمشون کلا با خاندان بابام فقط خیلی کم با یدونه از پسر عموهام صحبت میکنیم )دیروز زنگ زده شنیده شوهرم برگشته کرده مسخره بازی منم شمارشو نداشتم اول میگم شما میگ فلانیم بعد مسخره بازی در میاره منم گفتم مث آدم بحرف بینم کی هستی گفت فلانیم وصدا سگ در آورد شوهرمم میگف این کیه فک میکردم چون عسلویه کار می‌کنه و دیر ب دیر میاد من بهش خیانت کردم زد تو گوشم بعدم ک با اس ام اس دعواشون شده بود و پسر عمه نفهمم فهمیده بود گوشی دست شوهرمه گفته بود تو عروسی زنت بهم شماره داده 😔و منی ک بیشتر از دوساله عروسی هیچکی نرفتم .... و تا پنج دقیقه قبل عید قهر بودیم و بازدم کاری میکردم کسی نفهمه آخه خونه برادر شوهرم بودیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان شوهرت فهمید اشتب میکرده؟

کتاب بخونید⁦☂️⁩       اگه من باهاتون بحث کردم بدونین اطلاعاتم در اون زمینه کامله و تا تهش جوابتونو میدم. گفتن نمیدانم نیمی از علم است.وارد هر بحثی ک دانشش رو ندارین نشین
شمارتو از کجا آورده پسر عمت

رهگذر خیابون ک‌نیست، پسر عمه‌س دیگه.. یا داشته یا از گوشی مادری خواهری کسی برداشته 

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹