2777
2789
عنوان

دعوای منو شوهرم سر اینک من خیانت کردم😏

| مشاهده متن کامل بحث + 1675 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب راستش ب شوهرت بگو پسر عمت هست..چقد کثافته....ولی شوهرت حق داشته....هیچ مردی این جور مواقع کوتاه ن ...

خوب من نشناختم اول بعد ک گفت فلانی گفتم پسر عممه ... آخه من و شوهرم با خانواده پدریم هیچ رابطه ای نداریم 

اینکه مثلا من هیچ صحبتی قبلش با پسر عمم نداشته باشم بعد گوشیو برداره همچین کاری بکنه

ادمای سمی هستن خواهرش پارسال زنگ زده بود گوشی بابام مامانم برداشته بود گفته بود دوست دختر شوهرم همچین ادمایین

ادمای سمی هستن خواهرش پارسال زنگ زده بود گوشی بابام مامانم برداشته بود گفته بود دوست دختر شوهرم همچی ...

وای تا میتونی دوری کن ازشون روانی ان

مردی که عضو نینی سایته جای آبجیه ماست🤪کوردم🤗
بله یه چیزی این وسط درست نیست‌یعنی چی بدون هیچ برنامه ای‌زنگ بزنه بهت مسخره بازی دربیاره‌‌مگه میشه‌‌ ...

والا بخدا چهار ساله حتی ندیدمش فقط چون فهمیده بود شوهرم برگشته خواسته بود این فک کنه بهش خیانت میکنم 

عید پارسال یه پیام تبریک اومد از یکی از اقوام  ک قبلا بهم علاقه نشون میداد.قبل ازدواجم‌.شمارش ن ...

من اون لحظه گوشیم دست شوهرم بود چون معلم زبان بوده پسر عمم قبلاً و بعدش معتاد شده ی پیام انگلیسی داد شوهرمم گفت چی نوشته منم گفتم نوشته اسمم مهرانه و ۲۰سالمه و بیا آشنا شیم شوهرمم گفت کیه این گفتم من چ می‌دونم زنگ زد بهش گفت حرف عادی بزن ببینم کیه منم گفتم شما گفت پسر عمت (چون رفت و آمد و حرفی نداریم نشناختم آخه چهار پنج تا پسر عمه از دوتا عمه دارم)گفتم اسمتون چیه گفت کثافت پسر عمه خودتو نمیشناسی گفتم نه اسمتو بگو گفت علیم گفتم خوب از اول خودتو خوب معرفی کن ...گفت چیه مث سگ ک نگفتم بعد صدا سگ در آورد منم گفتم آدم باش چ طرز صحبته گفت جون و از این حرفا ... بجون مامانم کلا با این عمه و خونوادش حتی سلام هم ندارم ... چون قبلاً با پسر عموم نامزد بودم دوروزه قبل عروسی همین عمم عروسیمونو بهم زد منم دیگ با فامیل بابام کلا قطع رابطه کردم و تموم بعد گفت جون و اینا منم گفتم خفه شو کثافت شوهرمم فک کرد این اینقد راحت با من حرف میزنه حتما تو این یکسالی ک نبوده من بهش خیانت کردم و این رفیقمه و اینجوری تند حرف میزنم ک اون بفهمه شوهرم پیشمه زد تو گوشم ... منم گفتم چرا میزنی گفت کیه گفتم بخدا نمیدونم مگ نشنیدی میگ علیم ... باز زد تو گوشم منم دعوا کردم گفتم تو اول مطمعن شو بعد بزن .و بقیه ماجرا