2777
2789

به نظر من یه سری مشکلات به خاطر این زبونه‌

بیاین تصمیم جدی بگیریم کمتر صحبت کنیم و گزیده

یه سری جمله ها و حرفای قشنگ برای آداب معاشرت هم بگید 🌸

من زبون نداشتم کلی مشکلات برام پیش اومد لی شکست کلی بدبختی..

از وقتی زبون سرخ دارم موفقیت پشت موفقیت . کسیم جرات نداره  حتی خیر و صلاحمو بگه .  

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مثله شمام  یعنی چه جوری باشیم ؟

من تجربه دارم .سکوت که میکنی فکر میکنن احمقی . 

حواب بدی بلز دمشون رو میچینی حتی اسیب نزدی بهشون 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

👌👌👌 در جواب قربونت مخلصیم چاکریم و ‌... چی بگیم؟

زنده باشین،مانا باشین،پایا باشین

بهار بودو تو بودی و عشق بودو امید،بهار رفت و تو رفتی و هرچه بود گذشت..../آدمها را به خاطر گناه دیروز سرزنش نکن شاید ک استغفار  کرده باشد/ اول خودت انسان باش بعد برو منبر ....(دخترم همه زندگیمه)
کااااشکی بتونم اون جاهایی که باید جلوشو بگیرم ، بگیرم !!! اما من اول زبون بودم بعد قلبم تشکیل شد 😐 ...

دقیقا مثه خودمی زبونم بیشتر از اعضای بدنم کار میکنه خسته ام نمیشه کارشم اینه که منو فقط بندازه تو دردسر به وظیفه اشم بخوبی عمل میکنه

لطفا برام یدونه آیه الکرسی بخونید کارای مهاجرت ام‌  اوکی بشه بتونم برم به‌سرزمین‌رویاهام و به آرزوهام برسم🥲🥲🥲 کسی خوند بگه منم به نیت اش بخونم🙂
دقیقا مثه خودمی زبونم بیشتر از اعضای بدنم کار میکنه خسته ام نمیشه کارشم اینه که منو فقط بندازه تو در ...

😂😂😂 چیکار کنیم عاقا ...

من خیلی جاها خودمو کنترل میکنم میبینی یه جایی یه چیزی میپرونم که جمع نمیشه 😐 

بریم زبونمونو سربالا عمل کنیم 😐😂😂

❌لطفا لایک نکنید❌ممنونم ☺️ وِل کن جهان را ، قهوه ات یخ کرد ...☕️