2777
2789

دیدین بهم تبریک نگفت عید رو هم؟ جاش بلاکم کرده :))) 🙂🥀💔همه تبریک گفتن مامان بابام جز اون... 

حالم بازم خوب نیست... 

دلم میخاست بگه واقعا ولی نگفت :))) 

عید شد خب اتفاق خاصی نیوفتاد دل من قبل و بعدش گرفته بود... 

به هر حال عیدتون مبارک.. 🫂🖤🖤

زورم نمیرسه فراموشت کنم فقط میخام عادت کنم که نیستی..🌒 کاربر __btsarmy__ هستم که تعلیقم کردن :)🖤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط میتونم بگم به کتفتتتت عید توهم مبارک🥰

🤍🕊️🖤🫂همچنین 

زورم نمیرسه فراموشت کنم فقط میخام عادت کنم که نیستی..🌒 کاربر __btsarmy__ هستم که تعلیقم کردن :)🖤
هنو دو دیقه عید شده صبح میگخ

حس ششمی؟ از کجا میدونی اگ میخاست بگه الان میگفت بیخیال چه ربطی به صبح و شب داره 🖤🥀🤌

حس ششمی؟ از کجا میدونی اگ میخاست بگه الان میگفت بیخیال چه ربطی به صبح و شب داره 🖤🥀🤌

نه 

خیلی عجولییی شاید خوابیده

البته عیدم چندان روز خاصی نیس🥴

اینم میگذره سخت نگیر:)
نه  خیلی عجولییی شاید خوابیده البته عیدم چندان روز خاصی نیس🥴

نه اون همیشه بیداره 🙂🥀

🙂🖤نگفتم روز خاصیه ولی همه به هم تبریک میگن منم کسیو ندارم تبریک بگه بهم :-)) هه:)))) 

🙂🖤نگفتم روز خاصیه ولی همه به هم تبریک میگن منم کسیو ندارم تبریک بگه بهم :-)) هه:)))) 

😂😂ولش من با مامانمم دعوام شد رفت خونه مامان بزرگم منم خونه زیر لحاف کیفمو میکنم

اینم میگذره سخت نگیر:)
😂😂ولش من با مامانمم دعوام شد رفت خونه مامان بزرگم منم خونه زیر لحاف کیفمو میکنم

😔🙂🥀هوم خوش به حالت بازم کلن خیلی دلم میگیره و گرفته دم عیدی حس میکنم خیلی اضافیم 

حسای بیخود

اضافیم که الان گوشیم خالی از تبریک دیگ؟ نیستم؟ 🙂🙂😔🖤خودت بگو؟ 

ب منم کسی تبریک نگفته مهمم نیست برام 

🙂💔😔هیشکی ینی؟؟ :) هعی دلم بدتر گرفت