2777
2789

هدفم اینه سال جدید و بدون اهمیت ب چرت و پرت گفتن دیگران بگذرونممم

رزا هستم زن سوم مختار(به شوخی)عاشق نی نی سایتایام و چند سال خواننده ی خاموش بودم. امیدوارم دوستان خوبی باشیم🌼جنوبی هستم و استقلالی چهار آتیشه!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلی هدف دارم ولی سه تا از مهم تریناش

۱_به اندامم و قیافم خیلی بیشتر برسم و به وزن و فیس دلخواهم دست پیدا کنم.

۲_زبان انگلیسیم عالی و فول بشه.

۳_عشق و خوشبختیمو هم سپردم دست خدا و امام زمانم

هیس!نفس عمیق بکش!آروم باش!ریلکسسسس...این دنیا پراز تناقضه پراز اشتباه!برای این دیکته پراز اشتباه آرامشتو بهم نریز رفیق💞

قطعا اول و آخر سلامتی و دلخوشی هس ولی تو مسائل مالی و خانوادگی هم هدف گذاری میکنیم.... طبق سال‌های قبل بازم امسال هدفمون خرید خونه و بارداری مجدد و تحویل پایان نامه همسرم و قبولی دکتری بود و ..... که خرید خونه و بارداری اتفاق افتاد ولی موفقیتی تو درس همسرم نداشت.

برای سال آینده خرید ماشین و ارتقا شغلی و تموم شدن پایان نامه همسرم و البته سلامت به دنیا اومدن نی نی جان❤️

و کلی آرزوهای خوب برای مردم کشور و انشاءالله آرزوی اول هممون فرج امام زمان باشه🌷