2777
2789
عنوان

از جمع دوری کردن

176 بازدید | 5 پست

من واقعا دوست ندارم داخل جمعی باشم یا با کسی مثلا صحبتی کنم دور همی برم اما وقتی هم تنها هستم واقعا اذیتم ولی بازم ازینکه داخل جمع باشم واقعا اذیت میشم بهم خش نمیگذره حتی با عزیزترین آدم های زندگیم بهم خش نمیگذره نمیدونم چیکار کنم و از اینکه مثلا ببینم داخل جمع  خیلی مثلا بعضیا حرف میزنن یا می‌خندن واقعا عصبیم میکنه این موضوع میدونم ک عادیه اما دلیل این اخلاقم رو نمیدونم چیه

تازه وارد نیستم‌ کاربری قبلیم تعلیق شد  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سوال اعتماد به نفست کمه؟

اره خیلی بعضی مواقع با خودم ک تنها میشم میدونم ک اصلا هیچی کم ندارم و دلیل اینکه اعتماد ب نفسم پایینه رو متوجه نمیشم 

میدونی نسبت ب بقیع سریع گارد میگیرم اصلا دوست ندارم با کسی گرم بگیرم نمیدونم واقعا چرا

اره خیلی بعضی مواقع با خودم ک تنها میشم میدونم ک اصلا هیچی کم ندارم و دلیل اینکه اعتماد ب نفسم پایین ...

منم همینجوریم و با یه مشاور صحبت کردم گفتم من کلا از ادما فراری شدم گوشه گیر یا منزوی نیستم و تو جمع بودنو دوس دارم اما وارد جمع ک میشم تحمل ندارم دوس دارم‌زود تموم شه 

گف ریشه ش برمیگرده به اینکه فک میکنی انسان دوس داشتنی نیسی حالا از هر لحاظ 

این مشکل حل شه اونم حل میشه

منم همینجوریم و با یه مشاور صحبت کردم گفتم من کلا از ادما فراری شدم گوشه گیر یا منزوی نیستم و تو جمع ...

اهان واقعا خیلی بده اینجور حالا باز از جمع دوری کردن یجوری درست میشه اینکه با کسی حتی بزور سلام علیک میکنی ک یوقت گرم نگیره باهات واقعا آدمو اذیت میکنه بعد از یه طرف ناراحتم میشم ک میبینم اونا چقدر قشنگ کنار همن و من‌ نمیتونم باهاشون اوکی بشم