2777
2789

چنتا سوال دارم 

کلا ب موضوعای هیجانی علاقه دارم خیلی😁 

دوسدارم درمورد سوالام حرف بزنیم 

ب شدت حس کنجکاویم داره اذیتم میکنه 😦

اگ هست بگین درخواست دوستی بدم یا خودش بده 🤍

🤍🌱 

شوهرم پلیسه ولی بیشتر از هیجان استرس داره شغلشون.

و سخته.

اصلاً هم جذاب نیست

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دس وردار دختر .....

کم ورجه وورجه بکن....

رو طناب چشم بسته راه نرو .کافیه یه زمان ساعتی دم دادگاه بشینی تا ببینی چخبره ؟

ولی هرگز پات نخوره داخل اونجا الهی....

مگر قاضی یا کارمند اونجا باشی...

پیشاپیش نوروزت مبارک 

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com
دس وردار دختر ..... کم ورجه وورجه بکن.... رو طناب چشم بسته راه نرو .کافیه یه زمان ساعتی دم دادگاه ...

سلام 

ممنونم عید شمام مبارک ایشالا سال خوبی داشته باشین🤍 

والا خیلی علاقه دارم من  هیچ جوره نمیتونم کمش کنم🤦🏻‍♀️😅

🤍🌱 
سلام  ممنونم عید شمام مبارک ایشالا سال خوبی داشته باشین🤍  والا خیلی علاقه دارم من  ...

زنده باشی....

سیستم ما مثل کشورای خارجی نیست ک اجازه بدن بری تو مرکز پلیس و فقط نگاه بکنی تا حس کنجکاویت برطرف بشه میدونم چی میگی  حق داری.

یا فیلمای پلیسی مثل 24 ببین یا شبیه اون  جالبه.

گاهی در قالب مثلا نگاه کردن میشه توی سالن دادگاه بری و نگاه بکنی عجیب آدمایی میان و میرن که باورت نمیشه توی شهری هستی ک اونام قبل دستگیری  آزادانه راه میرفتن....

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com
زنده باشی.... سیستم ما مثل کشورای خارجی نیست ک اجازه بدن بری تو مرکز پلیس و فقط نگاه بکنی تا حس کنج ...

بله دقیقا 

متاسفانه نمیشه 

هم فیلم تو این موضوع زیاد میبینم هم کتاب میخونم 

ولی خب ب چشمم ندیدم و دوس دارم تجربش کنم ک نمیشه 

🤍🌱