بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
سلام دوست عزیزی ک امضام رو میخونی اگه میشه لطفا برا سلامتی خانوادم صلوات بفرست،ممنون از مهربونیت امیدوارم ب همه آرزوهات برسیسالها عضو زیر پوستی نی نی سایت بودم(خواننده خاموش بودم)
واسه من سوراخ شده بود ببخشید مثل ریختن ترشحات خیلی رقیق در حد خیلی زیاد و صورتی رنگ بود منم چون فکر کردم خب ترشحه دیگه نرفتم بیمارستان و رحمم عفونت کرد
سلام دوست عزیزی ک امضام رو میخونی اگه میشه لطفا برا سلامتی خانوادم صلوات بفرست،ممنون از مهربونیت امیدوارم ب همه آرزوهات برسیسالها عضو زیر پوستی نی نی سایت بودم(خواننده خاموش بودم)
اگه یهو پاره بشه بعله معمولا آب زیادی داره ولی بستگی ب حجم آب داخل کیسه آب هم داره بعضیا کمتره آب داخل کیسه آب هست