2777
2789
اره ی ساعته میاد ولی زیاد نیس  ن رنگ و غلظت نداره دستمال گذاشتم فک کنم ی دستمالم قهوه ایم بود ...

بهتره بری بیمارستان چک بشی 

پاره نشده اما شاید خیلی کم سوراخ شده باشه

اگه پاره بشه انگار یه چیزی تو کمرت مثل بند پاره میشه و یعالمه اب ازت میره . اگه کمه شاید خطرناک نباش ...

ن شمارشو نگرفتم فقط قراره فردا بیاد بیمارستان برا سز

پرستار خصوصی گرفتم ب اونم پیام دادم هنوز جواب نداده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چن هفته بودی؟

همین ۵ روز پیش بود یک روز قبل زایمانم اینطوری شدم ۴۰ هفته و ۳ روز بودم 

یک روز کامل رفتم زیر آمپول فشار تا دهانه رحم ۷ سانت رفتم بعد که کیسه آب کامل سوراخ شد گفتن بچه مدفوع کرده و سزارین شدم 

ن شمارشو نگرفتم فقط قراره فردا بیاد بیمارستان برا سز پرستار خصوصی گرفتم ب اونم پیام دادم هنوز جواب ...

نگران نباش چیزی نیست احتمالا زایمانت نزدیکه . ان شالله بسلامتی زایمان کنی خدا حفظش کنه کوچولوتو❤️

صلواتی هدیه کنید برای داداش ابراهیم...♡

عزیزم شما میگی یک ساعته اینجور شدی 

تا پنج ساعت وقت داری بری بیمارستان 

وقتی قهوه ای رنگ بوده یعنی واقعا دیگه کم کم حاضر شو برو امروز شما زایمان میکنی بسلامتی 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

همین ۵ روز پیش بود یک روز قبل زایمانم اینطوری شدم ۴۰ هفته و ۳ روز بودم  یک روز کامل رفتم زیر آ ...

به خاطر عفونت یک عالمه پنیسیلین زدم و چرک خشک کن باید بخورم و کلا خیلی اذیت شدم

شما اشتباه منو نکن زود برو چک بشی

همین ۵ روز پیش بود یک روز قبل زایمانم اینطوری شدم ۴۰ هفته و ۳ روز بودم  یک روز کامل رفتم زیر آ ...

من سزارینم بخاطر فشارخون

پس احتمالا منم امروز بستری شم تا فردا

ببخشید شما در مورد تاری دید بعد سزارین اطلاعاتی ندارید ؟ از روز عمل دچار تاری هر دو چشم شدم اما نمی تونم برم دکتر حالم خوب نیست و طبقه چهارمیم و آسانسور نداریم دکترم هم رفته خارج میترسم مشکل جدی ای باشه

وای برا فردا وقت دارم امروز برم بستری نمیکنن تا فردا نگهم دارن؟

نه اگه سزارینی هستید همین امروز عمل میکنن اگه کیسه آب باشه

من چون قرار بود طبیعی باشم و بچه اولم هست برای آمپول فشار نگهم داشتن