2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین اینجا آرزوها و هدف های 1402 رو بنویسیم که تا سال دیه بمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1243 بازدید | 125 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازدواجم با کسی که دوسش دارم  رسمی شدن داداشم سلامتی خونوادم یه عمر خوشبختی و آرامش ...

این دروغا رو باور میکنین؟؟جدی جدی مینوسین؟؟تاپیک پارسال ها رو چک کنید همه بدتر سال قبل 

سال دیگه باردارباشم واگرخداخاست پسرباشه ...سلامتی تمام اعضای خانواده م ....خونه بخرم ....یه کسب وکارخوب برای پدرم وبرادرم ....خلاصه سال بعدخیلی سال خوبی باشه براهمه خانواده م

کی میشه تاپیک بزنم بگم نی نی دنیااومد 😍😍بی صبرانه منتظراون روزم که صحیح وسالم توبغلم باشی😊😊
این دروغا رو باور میکنین؟؟جدی جدی مینوسین؟؟تاپیک پارسال ها رو چک کنید همه بدتر سال قبل 

حس خوب همیشه جواب میده دلیل نمیشه اگه یه سری ها نتونستن برسن بقیه هم نتونن

فرق هست بین خواستن ها

اول درس بگیرم از اتفاقای خوبو بده گذشتم و فراموش کنم چیزایی که لازمه فراموش بشه

گواهی نامه ام رو بدون درده سر و افتادن توی جفت امتحانا قبول شم

از موهام راحت دل بکنمو کوتاه کنم بره سربازی

سربازیو بدونه درده سره زیاد شروع کنم و از عذابایی که داره در امان باشم 

چند قدم به خدام و امام زمانم نزدیکتر بشم🫠

اگه از عذابِ چیزی در ترس باشی... همین الان از ترسِش در عذابی :) فقط حیدر امیرالمؤمنین☆زنده آنست که قربانیه حیدر گردد  * هر که قربانه علی (ع) نیست... یقین میمیرد☆ ^روزای سختی گذشت که اگه امید به اون بالایی نبود پلی نداشتم برای گذر کردن از اون سختیا پس اگه همیشه هم قرار باشه تنها باشم اونایی که دلم بهشون خوشه و عشقی که بهشون دارمو رو با هیچ چیز تو این دنیا عوض نمیکنم حتی با جونو عزیزانم^ الحمدالله در حده خودم آدمه شادو شنگولیمو امیدوارو با انرژی ولی این جمله رو از یادگاره گذشته یادتون نره: گاهی وقتا باید یه سریارو که حالتو خراب میکننو داغونت میکننو خاک کرد تو زندگی حتی اگه براش میمردی یه زمانی، راستی شنیدین میگن خاکِ مرده سرده؟ولی من میگم بعضی آدما که حتی تو واقعیت هنوز نفس میکشن ولی وقتی تو ذهنمون خاک میشن نم نم نوشته های سنگِ قبری که با خاطره های خوبو بدی که ازشون داشتیمو براشون نوشتیم کمرنگو محوتر میشن 🙂

همین  که انرژی مثبت به هم میدیم و واسه خواسته های هم دیگه دعا میکنیم خیلی خوبه🙃من نتیجه دیدم از دعا های نی نی سایتی ها