2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین اینجا آرزوها و هدف های 1402 رو بنویسیم که تا سال دیه بمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1244 بازدید | 125 پست

سلام اللهم عجل لولیک الفرج الهی آمین اللهم صل علی محمد و آل محمدوعجل فرجهم 

ان شاالله حاجت روایی و عاقبت بخیری و سلامتی و به راه راست هدایت شدن همه ورزق وروزی فراوان و افزایش شغل  و شادی روح شهدا وهمه رفتگان وشفای تمام بیماران الهی آمین الهی آمین الهی آمین اللهم صل علی محمد و آل محمدوعجل فرجهم 

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙 السلام علیک یا مولا جانم حضرت مهدی عج💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙 باافتخار شیعه مولا مرتضی علی ع هستم💙خدایاهزاران مرتبه شکر بابت داشتن مولا جانمون حضرت علی ع💙                                                                                            ♦️جسارتابه هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم و درخواست های دوستی قبل و باز نمیکنم♦️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول اینکه توپ توپ واسه کنکور بخونم ب خودم قول بدم ب خودم برسم ب خودم فقط اهمیت بدم اعتماد به نفس داشته باشم گناه نکنم درسامو بهتر و بهتر بخونم ب خودم قول میدم حتما دکتر شم من واسه اهدافم می‌جنگم سعی میکنم کمتر ناراحت شم بجاش گریه کنم رفیقای سمی رو دیع راه ندم

یه دختر مهربون  اللهم اجعلنی من التوابین و اللهم اجعلنی من المتطهرین

تیزهوشان قبول بشم 

برنامه ریزی درسی بهتری داشته باشم

مواظب خودم باشم 

روی اعتماد بنفسم کار کنم 

بیشتر کتاب بخونم تا آدم با منطق تری بشم 

زبانم رو تقویت کنم 

موسیقی‌و باشگاه رو ادامه بدم 

قدرت نه گفتن محترمانه رو یاد بگیرم 

انواع گیس مو رو یاد بگیرم 

سلامتی خوانواده 

گر تو با بد،بد کنی.... پس فرق چیست؟!
این دروغا رو باور میکنین؟؟جدی جدی مینوسین؟؟تاپیک پارسال ها رو چک کنید همه بدتر سال قبل 

هر کس یه جوره تلاش آدم ها ،من پارسال برنامه ریختم نوشتم ولی بخاطر مریضی خودم و مادرم نمیتونستم هدفم رو دنبال کنم ،انشاالله امسال با سلامتیم بتونم

این دروغا رو باور میکنین؟؟جدی جدی مینوسین؟؟تاپیک پارسال ها رو چک کنید همه بدتر سال قبل 

حالا مامینویسیم مگه چیزی میشه خداراچه دیدی شاید همین لحظه که ازدلامون ردشده مرغ آمین هم ردشده باشه وآمین گفته باشه 

کی میشه تاپیک بزنم بگم نی نی دنیااومد 😍😍بی صبرانه منتظراون روزم که صحیح وسالم توبغلم باشی😊😊

ببخشیدا میون آرزوهاتون یه ضدحال علمی بزنم با اجازه 🖐️

گفتن اهداف و آرزوها یک احساس رضایتی تو مغز ایجاد میکنه که ذهن فکر میکنه بهش رسیده واسه همین انرژیش رو برای به نتیجه رسوندش کم میکنه

در نتیجه 

آرزوها و اهدافتون رو به کسی نگین

نشونشون بدید 

❤️✌️

اگه از تجربه ام از کنکور ارشد سوال داری این تاپیک رو بخون 👈 اطلاعات راجع به کنکور ارشد روانشناسی

از خدا میخوام اول از همه سلامتی خودم و عزیزام

فرج آقا

تو رشته م موفق باشم و از برترای دانشگاه بشم

حالم خیلی خوب باشه

کتاب بخونم _باشگاهمو ادامه بدم 

زبان خوندنم ادامه بدم و مسلط بشم

کلی خونواده م رو خوشحال کنم

گوشی و ماشینی که میخوام بگیرم

یه سری کار های زیبایی هم دارم و پوستمم درست کنم

رو خودمم بیشتر کار کنم

و خوشبحتی و آرامش و پررزق و روزی و حال خوب و سلامتی  و زندگی پراز عشق وکلی چیزای خوب برای همه🤍💚

سپاس

🦷👩🏻‍⚕️Dental student
گواهی نامه ام رو بدون درده سر و افتادن توی جفت امتحانا قبول شم از موهام راحت دل بکنمو کوتاه کنم بره ...

به آرزوهات برسی ،کاش سربازی نداشتین تو این سن زودی میرفتی برای رویاهات میجنگیدی🥲🥺

ببخشیدا میون آرزوهاتون یه ضدحال علمی بزنم با اجازه 🖐️ گفتن اهداف و آرزوها یک احساس رضایتی تو مغز ا ...

گاهی وقتا یه انگیزه میخوای واسه اینکه ادامه بدی 

حالا یا با نوشتن یا با گفتن یا با تصور کردن

اگر همه چیزو بنویسیم 90 درصد مشکلات و راه ها حل میشه

ببخشیدا میون آرزوهاتون یه ضدحال علمی بزنم با اجازه 🖐️ گفتن اهداف و آرزوها یک احساس رضایتی تو مغز ا ...

حاللااا مامگه همدیگردمیبینیم که بهم نشون بدیم😄😄😄اون که شمامیگی به دوست وفامیل وآشنارومیگن 

کی میشه تاپیک بزنم بگم نی نی دنیااومد 😍😍بی صبرانه منتظراون روزم که صحیح وسالم توبغلم باشی😊😊