2777
2789
عنوان

آخرین روز.

140 بازدید | 10 پست

تو این ۳۶۵ روزِ زمینی، من درخشیدم، خاموش شدم، گم شدم، پیدا شدم، ماه شدم، آبی شدم، سبز شدم، رنگین کمون شدم، اما منو ببین، باز پشت همین میز جادویی نشستم و میخوام ستاره هارو بشمرم. میخوام باعث لبخند تو و انسان ها بشم، میخوام آبی آسمونی بشم، میخوام چال لپ آدم هارو بیشتر ببینم، میخوام یاد بگیرم، میخوام با همه وجودم گریه کنم و بخندم و پیدا شم. من لای موهام همیشه چند تا ستاره طلایی دارم،  زیر چشمام‌ چند تا ستاره نقره ای دارم، روی قلبم و نوک انگشتام، ستاره های آبیمو نگه میدارم. من هر چقدر گم شم نور منو پیدا میکنه. میخوام یه بار دیگه روی این کره خاکی، با این موجودات زیبا و شکننده، دور خورشید بگردم. من میخوام زنده باشم، مثل رنگ سبز درخت ها تو بهار.

تو هم تو آخرین روزِ امسال یه چیزی برام بگو تا یادگاری حرفاتونو نگه دارم :")

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امسال پارسال و سال قبلش یه آتیشی افتاد تو زندگیم که بدجوری منو سوزوند فکر نمیکنم دیگه درست بشه قلبی که شکست دیگه مثل اول نمیشه فقط از خدا میخوام تو سال جدید تحمل و صبر مصیبتی که داده رو هم بده 🖤

مهم ترین و اصلی ترین قانون انسانیت اینه که دل نشکنیم همین . سخت نیس💔

من اصلا نمیتونم مث خودت خوب بنویسم استارتر 

پس حرف دلمو میگم 

امسال هم سال خوبی بود هم نه 

خیلی هارو از دست دادم 

ولی به جاش خیلی چیزا یاد گرفتم 

یاد گرفتم 

اینقد زود به همه اعتماد نکنم...

اینقد زود دل نبندم 

اینقد زود وابسته نشم 

پ.ن: وی الان در حال حاضر هیچ دوست واقعی نه مجازی ای نداره ( نه دختر نه پسر)

امسال دوستامو از دست دادم 

فقط به خاطر اینکه چرا اینقد به درسم اهمیت میدم 

فقط به خاطر اینکه دوستام بهم حسودی میکردن ک چرا من دارم روزی ۸ ساعت درس میخونم 

الان واقعن نمیخوام پز درس خوندنمو بدم 

ولی خواستم بدونین 

یکی ک برای من همه دنیام بود 

من براش هیچی نبودم 

سعی کنید زود وابسته نشید 

من خودم خیلی سریع وابسته یه نفر میشم 

و همیشه بهم ضربه زده 

واسه شما 

با اینکه 

نمیشناسمتون 

دعا میکنم همیشه زندگی قشنگی داشته باشین 

و هیچوقتِ هیچوقت حتی یه بار هم به خودتون نگین 

کاش من اصلا وجود نداشتم...

اگر کسی اینو میگه 

بدونین خیلی درد داره 

مراقبش باشین...

همین)

امسال پارسال و سال قبلش یه آتیشی افتاد تو زندگیم که بدجوری منو سوزوند فکر نمیکنم دیگه درست بشه قلبی ...

عزیز دلممم :(

امیدوارم زندگیت دوباره قشنگ‌ بشه و امسال لبخند های زیادی بزنی :")

من اصلا نمیتونم مث خودت خوب بنویسم استارتر  پس حرف دلمو میگم  امسال هم سال خوبی بود هم ن ...

عزیزم خیلی قشنگ‌ بود که حرفِ دلتو زدی و چیز های زیادی امسال یاد گرفتی. امیدوارم این سربالایی رو همینجوری بری بالا و هر روز بیشتر از دیروز موفق تر باشی و لبخند های قشنگ تری بزنی:") بوس زیاد برای تو.

درود.

من امسال کنکور ریاضی دادم و نظر شما رو در یک تاپیک قدیمی خوندم. برای رشته های ریاضی تحقیق میکردم. گفته بودید در یکی از دانشگاههای مطرح تهران برق میخونید.

اگه مشکلی ندارید میخواستم چند تا سوال در مورد انتخاب رشته بپرسم.