پدر مادرم جداشدن ۶ سالم بود باپدرم زندگی کدم ازدواج مجدد کد نامادری دارم ولی اخلاقش خیلی بده خلاصه منم ازدسش یبار ازدواج ناموفق داشتم ک خوانواده خیلی بدی بودن بااینک پدرم ازشون متنفربود ولی خونه ام می اومد بهم زنگ میزد بعد جدایی ازدواج دوم کردم خداروشکر هم خودش هم خانوادش خیلی خوبه اینو من خودم نمیگم فامیلاهام اطرافیانم میگن حتی پدرمم وقتی دیدم سه بار گف خیلی خانواده خوبین . حالا سوالم اینه پدرم از وقتی ازدواج دوم کدم نمیاد خونم بهم زنگ نمیزنه ۴ ساله ازدواج کدمنیومده . حتی پدرشوهرم اولایل شیرینی گرف گف بریم خونش بهش زنگ زد گف هرچی میخای بخاه ولی نخواه که بیاین اینجا . اینم بگم زن بابام گوش بابامو پر کرده ولی اون میتونه از دور از زنشم خبری ازم بگیره عیده دلم گرفته مادرمم دوره نمیاد پدرمم نمیاد پیش خانواده شوهرم خجالت میکشم بنظرتون با پدر چیکاکنم ؟؟ ازشم چن بار پرسیدم چرا نمیای الکی گفته میام میام ولی نیومد بنظرتون از دلم بندازم چیکاکنم بعض داره خفم میکنه بقران مجید کاری هم نکردم ک شرم اور باشه ازمن بدشون بیاد مثلا تو ختم یا تو عروسی فامیل میبینیم همو سلام احوال پرسی میکنه باهام همین . میشه بگید چیکاکنم لطفاااااااااااااااااااااااااااااااآااااااااااا💔💔💔💔
کاش رابطه تو با نامادریت رو در حد احترام الکی هم شده حفظ می کردی
دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
بهش زنگ بزن فردا و همه ناراحتی و غصه ات رو بهش بگو حتی گریه هم بکن فقط نذار رو دلت بمونن که چرا به بابام نکفتم چرا ازش نپرسیدم
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺
بهش زنگ بزن فردا و همه ناراحتی و غصه ات رو بهش بگو حتی گریه هم بکن فقط نذار رو دلت بمونن که چرا به ب ...
توختم فامیلمون بهش گفتم حتی گریه هم کردم گناه من چیه چرا دل منو میشکنی بین منو اون بچه هات فرق میذاری تو پدر من نیسی بودی بفکر منم بودی گف گریه نکن میام دعوتتمم میکنم باخانواده شوهرت . ولی هچ خبری نشد 🥲
شما اصلا سر میزنی بهش؟ کاش رابطه تو با نامادریت رو در حد احترام الکی هم شده حفظ می کردی
دو بار رفتم خونشون زنش بهم رو نداد دلم شکس . زنش یه اخلاق داره حاضره بمیره ولی نذاره پدرم یه کلمه هم باهام حرف بزنه از بچگی تاالان همشه بچع های خودشون میکشه توچش بابام