2777
2789
عنوان

باز عید شد من دندون درد گرفتم عه

317 بازدید | 17 پست

از دندون درد دارم میمیرم زنگ زدم یه جا نزدیک شبانه روزی پیدا کردم الان دو دلم همسرم و پسرم خوابن برم یا صبر کنم صبح از یه طرف درد امونم رو بریده از یه طرف میترسم دکتر خوب نباشه نصف شبی بزنه بدترش کنه پسرم هم بیدار شه من نباشم قیامت میکنه باز عید شد من دندون درد گرفتم هر سال داستانه عه

سحرمیم و saharmg سابق

یه ژلوفن خالی کن روش راحت بگیر بخواب

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قطره بی حسی بگیر الان که دردش اذیت نکنه

فردا هم برو که درست کنه دندونتو

قسمت این بود که از دفتر پرواز بلند                                       به من خسته به جزء چشم پریدن نرسد :)        فعلا بخند قشنگم، نوبت منم میرسه :)

منم هرسال همینطورم دندون منم درد میکنه چیزای سرد خوردنی ولی فعلا باهاش کنار اومدم پارسال دم عید نصفه شب خیلی بد دندونم درد میکرد ساعت ۳ رفتم دندونپزشکی ولی اصلا راضی نبودم همش ریخت اومد🤦‍♀️😂

نه ژل داخلش لثه رو میسوزونه اشتباهه محضه درد و دوتا میکنه ک

نه من یبار تو موقعیت اسی بودم شایدم بدتر یه ژلوفن خالی کردم و آروم شدم،  فرداش هم رفتم دکتر 

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️

الان هر جا هم بری دیگه فکر نکنم درست کنن برات آمپول میزنن فقط دردت بیفته.دیروز مال مامان منم تا صبح درد میکرد صبح رفته بود گفته بود دکتر نیست یکی دوتا آمپول زده بود دردش افتاده بود

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل
نه من یبار تو موقعیت اسی بودم شایدم بدتر یه ژلوفت خالی کردم و آروم شدم،  فرداش هم رفتم دکتر&nbs ...

خیلی دیدم که باعث سوختن لثه شدن کلن کار درستی نیس شاید نتونه کنترل کنه ژل بریزه رو زبون و لثه

خیلی دیدم که باعث سوختن لثه شدن کلن کار درستی نیس شاید نتونه کنترل کنه ژل بریزه رو زبون و لثه

وا مگه میخاد بمب خنثی کنه سرشو با سوزن سوراخ میکنه و میریزه رو دندون دیگه 

معلومه دندون درد نکشیدیا