2777
2789
عنوان

دودلم زنگ بزنم یا نه

252 بازدید | 21 پست

الان حدود چندساله زنداداشم دوست نداره با من رفت و آمد کنه به خاطر یه دلیل مسخره 

هر سال عید من زنگ میزنم عیدو تبریک میگم و اون با اکراه جواب میده کلا صحبتمون ۲ دقیقه طول میکشه و من به خاطر خوشحالی برادرم زنگ میزدم الان نمیدونم زنگ بزنم امسال یا نه؟؟

توی طول سال اصلا زنگ نمیزنه 

بچمم به دنیا اومد نیومد ببینتش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه عزیزم چرا شاید چیزی گفتی ناراحت شده باشه ازت و تو یادت نیاد مگه میشه چطور دلش میاد الان من خودم ...

شب عروسیم ناراحت شده بود به خاطر حرف پدر شوهرم که گفته بود شب نرید واسه دیدن جهاز خونه عروس 

همسایه ها اذیت میشن 

که البته حق نداشت نظر بده ولی عروس ما هم دنبال بهونست

شب عروسیم ناراحت شده بود به خاطر حرف پدر شوهرم که گفته بود شب نرید واسه دیدن جهاز خونه عروس  ه ...

اوو چه حوصله ای داری 

ولش کن به خود داداشت زنگ بزن حال خودشو بچه شو بپرس

بیخیال عروستون شو

یه بارم مث خودش رفتار کن تا بفهمه چقد زشته کارش

من آنلاین شاپ دارم واسه همین صادقانه ازتون دعوت میکنم عضو کانال و پیجم بشین🥰،قیمتا و مقایسه کن خوشت نیومد خرید نکن😘@Avens_shop_20 پیجمه،arayeshi_avens1 گروه تلگرامم
شب عروسیم ناراحت شده بود به خاطر حرف پدر شوهرم که گفته بود شب نرید واسه دیدن جهاز خونه عروس  ه ...

خب پدرشوهرت اینطوری گفته چه رابطی به تو داره یک ور شده باهات بیخیالش شو توام دیگه زنگ‌نزن براش 

خب پدرشوهرت اینطوری گفته چه رابطی به تو داره یک ور شده باهات بیخیالش شو توام دیگه زنگ‌نزن براش 

توقع داشته ما جلو پدر شوهرم بایستیم بگیم نه مهمونای ما میخان بیان 

کلا خیلی زودرنجه و ناراحت بشه یادش نمیره

من خیلی ناراحتم حتی پاگشامم نکردن بعد عروسیم  کلا ازدواج من منشا قطع رابطمون شد

به تو ربطی نداره

مشکل از عروستونه 

نمیدونم چجور شخصیتی داره و نمیخام قضاوتش کنم

زیاد برات مهم نباشه

مطمعن باش اعضای مهمتری از عروستون تو زندگیت هست ک بخوای رابطه تو با اونا صمیمانه و گرم تر کنی 

من آنلاین شاپ دارم واسه همین صادقانه ازتون دعوت میکنم عضو کانال و پیجم بشین🥰،قیمتا و مقایسه کن خوشت نیومد خرید نکن😘@Avens_shop_20 پیجمه،arayeshi_avens1 گروه تلگرامم

غیر قابل پیش بینیه ممکنه یی دلیل از یه حرفت ناراحت شه سالها باهات قهر شه