2777
2789
عنوان

دودلم زنگ بزنم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 21 پست
توقع داشته ما جلو پدر شوهرم بایستیم بگیم نه مهمونای ما میخان بیان  کلا خیلی زودرنجه و ناراحت ب ...

خیلی ازت خوشم اومد به فکر زنداداشتی و دوست داری کدورت بینتون بره والا بقیه مثل تو نیستن عروست لیاقت نداره

به تو ربطی نداره مشکل از عروستونه  نمیدونم چجور شخصیتی داره و نمیخام قضاوتش کنم زیاد برات مه ...

فقط به خاطر دل داداشم چون دوست داره رابطمون مثل قبل شه تا الان تلاش کردم ولی امسال تصمیم گرفتم دیگه زنگ نزنم خورد بشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط به خاطر دل داداشم چون دوست داره رابطمون مثل قبل شه تا الان تلاش کردم ولی امسال تصمیم گرفتم دیگه ...

به داداشت در طول هفته زنگ بزن

باهاش چت کن

شوخی بگو بخند

رابطه تو حفظ کن 

عروسو بیخیال شو

داداشت اگه اندازه تو واسش مهم باشه رابطه تون قطعا با خانومش صحبت میکنه راجع ب رفتارش

من آنلاین شاپ دارم واسه همین صادقانه ازتون دعوت میکنم عضو کانال و پیجم بشین🥰،قیمتا و مقایسه کن خوشت نیومد خرید نکن😘@Avens_shop_20 پیجمه،arayeshi_avens1 گروه تلگرامم
خیلی ازت خوشم اومد به فکر زنداداشتی و دوست داری کدورت بینتون بره والا بقیه مثل تو نیستن عروست لیاقت ...

چه فایده که از دیدن برادرمو برادرزاده هام محرومم 

دیگه گناهش با خودش چون من اصلا حرفی بهش نزدم 

به داداشت در طول هفته زنگ بزن باهاش چت کن شوخی بگو بخند رابطه تو حفظ کن  عروسو بیخیال شو د ...

زورش نرسیده الان ۷‌،۸ سال شده  نه تنها با من بعضی اوقات با بقیه حتی خواهرشم چند سال قهر میشه 

اصلا قیافش یادم رفته

زورش نرسیده الان ۷‌،۸ سال شده  نه تنها با من بعضی اوقات با بقیه حتی خواهرشم چند سال قهر میشه&nb ...

ولش کن اصن

بهش فکر نکن

من آنلاین شاپ دارم واسه همین صادقانه ازتون دعوت میکنم عضو کانال و پیجم بشین🥰،قیمتا و مقایسه کن خوشت نیومد خرید نکن😘@Avens_shop_20 پیجمه،arayeshi_avens1 گروه تلگرامم