2777
2789
عنوان

خیلی حس بدیه که یکیو دوست داری اما

152 بازدید | 10 پست

طرف یه کار بدی کرده و تو باید باهاش قهر کنی

خیلی سختمه اصلا نمیتونم قهر کنم ولی خب ی جاهایی لازمه 

ای خدااا چقد ضعیفم

برای جوش و لک هر درمانی میدونین بهم بگین اسیر شدم ۴ساله دارم درمان میکنم (خدا🙏🤍)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم قهر کردن بلد نیستم 

اگه بگم با تک تک سلول های بدنم درکت می کنم باور می کنی

رفیق میشه یه صلوات برا آقا صاحب‌ الزمان بفرستی🥺💚 ما مازندرانی ها به دختر می گیم کیجا اما وقتی می خوایم دخترمون رو با پسوند عزیز ، جان ، نفس یا ... صدا کنیم و قربون صدقه شون بریم میگیم دِتِر 🥲🫀  مامان و باباهای مازندرانی خیلی  به دختر هاشون میگن « این کاربری دست چند نفر است»
منم قهر کردن بلد نیستم  اگه بگم با تک تک سلول های بدنم درکت می کنم باور می کنی

راه حلش چیه؟

برای جوش و لک هر درمانی میدونین بهم بگین اسیر شدم ۴ساله دارم درمان میکنم (خدا🙏🤍)
شل کن و لذت ببر

خب نمیشه اون وقت کسی متوجهش اشتباهش نمیشه و دفعه بعدی بدتر میکنه

من ک مجبور شدم کات کنم بعد شیش سال 

یکی بهم گفت رابطه لانگ دیستنس خیلی سخته ماهم ک از هم دوریم 

پیام دادم بهش و گفتم میخام کات کنیم و خسته شدم

در حالی ک خیلی دوسش دارم 🥺 کات کردم بتونه وارد یه رابطه استاندارد شه

لااقل بتونه طرفش زود زود ببینه 

اونقدددددددم دلم تنگه سرویس شدم دیگه 🤣

از من به شما نصیحت تا میتونید قهر نکنید بخدا ارزششو نداره خوبی ها خیلی خوب به یاد میمونن بخاطر رض ...

ای کاش یکم زودتر این کامنت رو می دیدم الان آنقدر دلتنگ نبودم

رفیق میشه یه صلوات برا آقا صاحب‌ الزمان بفرستی🥺💚 ما مازندرانی ها به دختر می گیم کیجا اما وقتی می خوایم دخترمون رو با پسوند عزیز ، جان ، نفس یا ... صدا کنیم و قربون صدقه شون بریم میگیم دِتِر 🥲🫀  مامان و باباهای مازندرانی خیلی  به دختر هاشون میگن « این کاربری دست چند نفر است»
راه حلش چیه؟

می دونی چی شد آخرین باری که قهر کردم ؟

من دلیل خودمو برا دلخوری داشتم اونم دلیل خودشو همین باعث شد هیچکدوم پا پیش نزاریم برا آشتی 

من فکر می کردم دلخوریم براش مهم نیست اونم همینطور 

۱۲ روز هر روز همو می دیدیم اما دریغ از یک کلمه حرف 

رفته رفته دلسرد شدیم و سر یه سوتفاهم مسخره تموم شد 

اگه دوستش داری 

برو حرف بزن دلیل دلخوری ت رو بگو یا براش مهمه و کار ی می کنه یا براش بی اهمیته 

حرف بزن 

هر جا نیاز دیدی نیازه حرف بزن 

می دونی چی شد آخرین باری که قهر کردم ؟ من دلیل خودمو برا دلخوری داشتم اونم دلیل خودشو همین باعث شد ...

👌🖤