یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
رفیق میشه یه صلوات برا آقا صاحب الزمان بفرستی🥺💚 ما مازندرانی ها به دختر می گیم کیجا اما وقتی می خوایم دخترمون رو با پسوند عزیز ، جان ، نفس یا ... صدا کنیم و قربون صدقه شون بریم میگیم دِتِر 🥲🫀 مامان و باباهای مازندرانی خیلی به دختر هاشون میگن « این کاربری دست چند نفر است»
سه روز مونده به سال ۱۴۰۲امضامو عوض کردم,خدایا جز تو کسی رو نداریم پناهمون باش,تن سالم ودل خوش و جیب وکارت پرپول نصیب هممون کن,عزیزانمون وعلی الخصوص بچه هامون وخودمون رو از همه بلاها وبیماری هاحفظ کن,کانون خانواده هامون گرم باشه همیشه,اعتیاد وخیانت از زندگیامون دورباشه,وحالمون به بهترین حال دگرگون بشه,الهم عجل لولیک الفرج,الهم صل علی محمد وال محمد,الهی امین
رفیق میشه یه صلوات برا آقا صاحب الزمان بفرستی🥺💚 ما مازندرانی ها به دختر می گیم کیجا اما وقتی می خوایم دخترمون رو با پسوند عزیز ، جان ، نفس یا ... صدا کنیم و قربون صدقه شون بریم میگیم دِتِر 🥲🫀 مامان و باباهای مازندرانی خیلی به دختر هاشون میگن « این کاربری دست چند نفر است»
دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️