2777
2789
عنوان

شوهرم توی اتوبان منو از ماشین پرت کرد بیرون و من هنوز به کسی نگفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 68601 بازدید | 336 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من داشتم،خرید میکردم که یهو همسرم بهم گفت بزار جواب این دختره رو بدم وگرنه رو دلم میمونه،من متوجه نشدم داستان چیه .فقط دیدم آروم به شونه دختره زد و یه چیزایی بهش گفت. دختره و دوستشم برگشتن و کلی حرف بارش کردن. منم پرسیدم چیده بود؟‌چیزی نگفت .انگار با هم ی درگیری چیزی پیدا کرده بودن و به شوهرم انگار حرفی زده بودن ،اینم خواس کم نیاره .خلاصه گ این تموم شد

من داشتم،خرید میکردم که یهو همسرم بهم گفت بزار جواب این دختره رو بدم وگرنه رو دلم میمونه،من متوجه نش ...

باید همون موقع جلو‌ خترا از همشون می‌پرسیدی چیشده چتونه 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

منم لایک کنین

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️
من داشتم،خرید میکردم که یهو همسرم بهم گفت بزار جواب این دختره رو بدم وگرنه رو دلم میمونه،من متوجه نش ...

فکر میکنم از اول عصبی بوده همسر شما،مخصوصا گفته امسال میخوام بمونم پیش خانواده خودم.شاید چیزی بهش گفتن و ناراحت بوده