2777
2789
عنوان

پولمو داد

340 بازدید | 25 پست

بچه ها من موهامو قرار بود لایت اکسشن انجام بدم بد خب از روز اول بش گفتم من نمیخام گره هاش مشخص باشه و این چیزا و دیویست هم بیعانه دادع بودم کل پولش چهارصد بود رفتمو دیروزو سه ساعت و نیم نشستم و اخرش انگار وسط موهام مو اضافه کردن ن لایتی ن چیزی هیچی بد خودش بم پیام داد ک نشدو فلان ببخشید و این چیزا گف میخوای پولتو برات بزنم یا برات دوباره بافت بزنم منم موهام واقعا اسیب دیدع همشون افتادن ک هیچ موهامم ریخت الان برام کل پولو زدع عذاب وجدان گرفتم

چرا عذاب حقت بوده دیگ وقتی بلدنیس چراباید انجام بده

کاربرقدیمم بخاطر اینکه بچم فوت شد خواستم همه خاطرای دوران بارداری و زایمانم پاک شه ازذهنم آرزوم این بود مثل بقیه ازبچم عکس بزارم بگم بلاخره بدنیا اومد دعاکنید دوباره مادربشم😔🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا دستش درد نکنه که گردن گرفته 

آرایشگر ندیدم کارشو درست انجام بده،چیزی که آدم میخواد و در بیاره، اشتباهش و گردن بگیره

همیشه هم ایراد از سر و صورت و موی من بوده

چ آرایشگر خوبی

والا میرینن تو سر صورت آدم گردن هم نمیگیرن چ برسه پول پس بدن

دیگه سیم کارت نداشتم بیام🙄با خط شوهرم اومدم ک انشاالله ب تبریک رسیدن تیکرمو ببینم،،همیشه آرزوشو داشتم💔

😂🥴این باید دوبرابر پولتو بده اسی😂

کاربرقدیمم بخاطر اینکه بچم فوت شد خواستم همه خاطرای دوران بارداری و زایمانم پاک شه ازذهنم آرزوم این بود مثل بقیه ازبچم عکس بزارم بگم بلاخره بدنیا اومد دعاکنید دوباره مادربشم😔🙏

یا خدا این چیه😐😂😂والا قشنگ گند زده که پولو برگردونده.من اگه بجاش بودم پول ببشترم میدادم واس این گند😑

يَاأَيُّهَا الْإِنسَانُ مَا غَرَّكَ بِرَبِّكَ الْكَرِيمِ : هان ای انسان، چه چيزی تو را نسبت به پروردگار كريمت مغرور ساخته است؟