2777
2789
عنوان

💫تناسب اندام💫(دورهمی بچه های بامداد خمار)💫

| مشاهده متن کامل بحث + 35716 بازدید | 3998 پست
من خودم به عنوان کسی که سالهاس درگیر چاقیه، هیچ برنامه و قبول ندارم فقط تنها سایتی که بنظرم اصولی و ...

مرسی از نظرتون❤️

💫💫💫اگر نظم، انگیزه و اراده داشته باشید … هیچ چیز غیر ممکن نیست💫💫💫

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خانمی ظرفیت گروه تکمیله سرگروه ها هم قبول نمیکنن عضو جدید  اگه دوست داری عضو گروه مانکنهای زیب ...

سلام عزیزم میشه لطفا منم عضو گروه کالری شماری کنید خیلی نیاز دارم لطفا عزیزم

خانمی ظرفیت گروه تکمیله سرگروه ها هم قبول نمیکنن عضو جدید  اگه دوست داری عضو گروه مانکنهای زیب ...

سلام عزیزم. میگم میشه منم ببرید تو گروه ایتا؟؟ خیلی حالم بده واقعا از چاقی. میشه نجاتم بدین؟؟؟ خواهش میکنم 

عزیزم  انتقال داده شد به ایتا

سلام عزیزم لطفا من رو هم به جمعتون اضافه کنید 

من میخوام پنج کیلو لاغر شم 

ممنون

تا خرخره از حرف پرم با که بگویم؟این شهر پر از کور و کر و لال و نفهم است.لطفا براعاقبت بخیر شدن فرزندام دعا کنید .
سلام عزیزم لطفا من رو هم به جمعتون اضافه کنید  من میخوام پنج کیلو لاغر شم  ممنون

سلام گلم اجازه بده سوال کنم از سرگروه ها اگه عضو جدید قبول کردند درخواست دوستی میدم بهت🌹🌹🌹

سلام گلم اجازه بده سوال کنم از سرگروه ها اگه عضو جدید قبول کردند درخواست دوستی میدم بهت🌹🌹🌹

ممنون عزیزم 

من فقط دو کیلو میخوام کم کنم 

نیاز به انگیزه دارم 

تا خرخره از حرف پرم با که بگویم؟این شهر پر از کور و کر و لال و نفهم است.لطفا براعاقبت بخیر شدن فرزندام دعا کنید .
ممنون عزیزم  من فقط دو کیلو میخوام کم کنم  نیاز به انگیزه دارم

باشه گلم بهت اطلاع میدم❤️❤️❤️