2777
2789
عنوان

متنفرم..

221 بازدید | 17 پست

بچه ها من از يكي از دختراي فاميلمون متنفرم يكاري در حقم كرد از اون روز از چشمم براي هميشه افتاد كلا ادميه كه هيچ حد و مرزي نداره..البته خودش نميدونه كه من قضيه رو فهميدم من ازش متنفررررم ولي وقتي ميبينمش بروز نميدم و خيلي صميمي باهاش برخورد ميكنم خيلي ام دير به دير ميبينمش..

همش ميگم من كه زياد نمي بينمش مهم نيس..

ولي وقتي چندسالي يبارم ميبينمش نميتونم بي محلي كنم و صميمي برخورد ميكنم ولي دلي ازش نفرت دارم و بعدش به شدت پشيمون ميشم از رفتارم،

بنظرتون چيكار كنم چطوري رفتار كنم؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من با یکی از دخترای فامیل اینجور بودم ولی من مثل تو نیستم بدبخت جواب سلامشم نمی‌دادم بعد مثل اینکه از یکی شنیده بود چرا باهاش اینجوریم کلی عذرخواهی کرد که سوءتفاهم و اینجور چیزا الان خیلی با هم اوکی شدیم تو هم یجوری به گوشش برسون

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

من با یکی از دخترای فامیل اینجور بودم ولی من مثل تو نیستم بدبخت جواب سلامشم نمی‌دادم بعد مثل اینکه ا ...

نههههههه  بزار اينجوري بگم متوجه بشي يه كار زشتي در حقم ميخاست انجام بده حتي پياماشو ديدم تا لب مرزم رفت يجوري كه نفهمه جلوشو گرفتم.. اون طرف اومد پيامارو بهم نشون داد..بخاطر همين نميتونم چيزي بگم بهش

خلاصه از اون روزي كه فهميدم باور كن تا يه مدت طولاني حالم بد بود خيلي اذيت شدم ، بالاخره اون كار انجام نشد اما چون نيتشو فهميدم نميتونم ببخشمش حالم ازش بهم ميخورهههههههه و حس بدي بهم ميده از قضا فاميل نزديكه ولي دير به دير ميبينمش، باهاش صميمي برخورد ميكنم ولي بعدش مثه سگ پشيمون ميشم

موافقم

عزيزم من واقعا از نيتش دلم شكست..

تا چندوقت بهم ريخته بودم خيلي روزاي بدي بود انشااله كسي تجربه نكنه..

گاهي فكر ميكنم اگه ما از نيت ادماي ديگه خبردار ميشديم چقدر زندگي سخت ميشد🥲

میفهمممت منم بیشتر وقتا مثلا میخوام رو ندما تا میبینمش عین احمقا باهاش جور میشم

دقيقا 👌🏻👌🏻👌🏻 جطور ميشه از يه نفر تنفر داشته باشي ولي باهاش خوب رفتار كني .. البته به جز همسر