2777
2789
عنوان

مادرشوهرم زنگ زد برای شام دعوتمون کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 745 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سال تحویل ۱شبه فردا شب برو شام بخور دیگه نهایت ۱۱ برگرد خونه خودتون هم اونا ناراحت نمیشن هم سال تحویل خونه خودتی. اول سال رو با دلخوری شروع نکن ارزش ندارع 

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

باید از خیلی وقت قبلش به شوهرت میگفتی سال تحویل خونه خودمون هستیم. که بهانه ای نیاره. بهش بگو فرداش میریم عید دیدنی که اونم آروم بشه😅

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

خب عشقم کار بدی کردی

فرداشبو قبول میکردی

بنده خدا بهت لطف داره

نباید جوابشو با کم لطفی بدی

حالا برو یجوری از دل شوهرت در بیار

به روش خودت

بعدشم کاراتو بکن

فردا خیلی شیکو مرتب برو

سال تحویلم فک کنم ساعتای یک بامداد باشه

میتونی سال تحویل خونه خودت باشی

عزیزم خیلی اشتباه کردید . مادر شوهرتان یک زن مسن شما رو دعوت کرده زحمت پذیرایی از مهمان رو به جون خریده که به همه تون خوش بگذره . نهایت فردا خونت رو جمع میکردی . و تا ساعتی که بری اونجا هم وقت داشتی . الانم از همسرت معذرت خواهی کن . قدر مهربانی طرف مقابل رو بدونید . و احترام قائل بشین . فک کنید طرف مادر خودتونه .

راستش من این چیزارو تجربه نکردم چون اصن شوهر ندارم 😂😂 وبابامم از این اخلاقا نداره و اصن اصرار نمیکنه ما بریم خونه بابابزرگم اینا..  

و میگ شما وظیفه ندارین بیاین وظیفه منه

اما کاملا درک میکنم.

اگ میرفتی بنظرم بهتر بود چند ساعت دورهمی هم روحیتو عوض میکرد وهم همسرتو ناراحت نمیکردی

وقت گیر اورده برا مهمونی چیه  دستشم درد نکنه ک دعوتت کرده 😐

اره خب اما انقدر کار دارم گفتم وقت نمیشه برم تازه خریدامم یکم مونده 

مادرشوهرم دیر برم ناراحت میشه تازه دوس داره شبم بموننیم 

گفتم دیرمیشه تاکارامو انجام بدم

اره خب اما انقدر کار دارم گفتم وقت نمیشه برم تازه خریدامم یکم مونده  مادرشوهرم دیر برم ناراحت ...

عزیزم میدونم،ولی مثلا یکم سیاست داشته باش ،میتونستی همون جمله رو بهتر بگی😂😂

خواسته‌هایت‌را‌بسپار‌به‌خدایی‌ ﮼که‌تمام‌کارهایش‌به‌موقع‌است🥹❤️‍🔥🌱️ 

من که ارزو به دل موندم مادرشوهرم یبار خودش بگه بیاین اینجا شام یا نهار، اولین و اخرین دعوتیش اولین باری بود که تازه نامزد شدیم، تازه هرموقه هم خودمون میریم اونجا، یا غذا ندارن یا اندازه خودشونه، یا کلا من باید پاشم واسه بپزم، البته بجز مواقعی که دخترش اونجاست، که اون موقه همه چی اماده است و من فقط به عنوان مهمون میرم، برای همین کلا ترجیح میدم، نرم خونش، اخه حوصلمم اونجا خیلی سر میره، بعد مامان من هر موقه میرم خونش، میگه غذا میپزم بگو شوهرتم بیاد

همه را صدا زدم جز خدا، هیچکس جوابم را نداد جز خدا