2777
2789
عنوان

مادرشوهرم زنگ زد برای شام دعوتمون کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 745 بازدید | 51 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای بخدا تو این همه کار و مشغله راضی کردن دیگران قوز بالا قوزه ناراحت بشن الان تو ناراحت شدی اونا ...

منم شیش ساله عروسشون شدم، یبار اون اول دعوتم کرد منم یبار اونو، دیگه ام دعوت نکردم وقتی اون شعور دعوت کردن نداره😂😂😂😂😁

همه را صدا زدم جز خدا، هیچکس جوابم را نداد جز خدا
منم شیش ساله عروسشون شدم، یبار اون اول دعوتم کرد منم یبار اونو، دیگه ام دعوت نکردم وقتی اون شعور دعو ...

چیزی که عوض داره گله نداره

بی رنج زین پیاله کسی می نمیخورد، بی دود زین تنور به کس نان نمی دهند، تیمار کار خویش تو خود خور که دیگران، هرگز برای جرم تو تاوان نمی دهند...
وای بخدا تو این همه کار و مشغله راضی کردن دیگران قوز بالا قوزه ناراحت بشن الان تو ناراحت شدی اونا ...

بخدا انقدر کارداشتم و خسته بودم حرصم گرفته بود یکم به شوهرم غرزدم اونم بهش همه رو گفت 

بعدش پشیمون شدم گفتم کاش میگفتم دیرترمیایم 

چیزی که عوض داره گله نداره

نه من مشکلی با مهمون ندارم، ولی وقتی میبینم اون عقلش نمیکشه یه بار بگه بیاین شام یا ناهار دیگه دلیلی نداره من مدام دعوت به اومدن کنم، وگرنه که من زیاد میرم اونجا، معمولا هم اشپز خودمم، منظورم این بود هر چند دیگه جزو خونوادشون شدم و تعارف نداریم، ولی بد نیست گاهی بعنوان مهمان منو ببینن، وگرنه نزدیکتر از مادرم که نیستن، ولی اون هر چند وقت یکبار تدارک خاص میبینه واسه من و شوهرم

همه را صدا زدم جز خدا، هیچکس جوابم را نداد جز خدا
تو خونه تکونی شامتو آماده کرده دعوت کرده خب می‌رفتی دیگه  به قول خودت تو این همه کار خونه و به ...

نبابا اون خونه تکونی نکرده وهمش توخونه بیکاره فکرمیکنه همه مثل خودش بیکارن 

اونجوری دوساعت باید اماده میشدم من خیلی فس فسوام 

تابرم حموم و اماده شم نصف شب میشد

بهتر بود ک خونتو تمیز کن پاشو برو غذاتو بخور بیا شامم دیگ درست نمیکردی راحت بودی ک

اخه تاکارام تموم شه ساعت ۸و ۹ میشد بعدم تا حموم میرفتم واماده میشدم دیروقت میشد 

امروز ناهاردرست کردم بیشتر برای شامم بمونه

خب عشقم کار بدی کردی فرداشبو قبول میکردی بنده خدا بهت لطف داره نباید جوابشو با کم لطفی بدی حالا ...

اره درست میگی خیلی کارم بد بود 

البته گفتم بهش که بگو فردا ناهار میایم 

من گفتم تاکارام تموم شه دیروقت میشه وگرنه دوست داشتم برم 

نه خب من بهشوهرم اینطوری گفتم اونم یه راست برداشت اینو بهشون گفت نگفتم بهش بگه که

تقصیر شوهرتم هس ،

هرچقد زنا گوهکاریای شوهرشونو‌از چشم خانوادشون قایم میکنن ک خوب جلوش بدن

همونقد مردا شعور ندارن و زناشونو‌جلو خانوادشون بد نشون میدن 

خواسته‌هایت‌را‌بسپار‌به‌خدایی‌ ﮼که‌تمام‌کارهایش‌به‌موقع‌است🥹❤️‍🔥🌱️