2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از ۲۹سالگی از غصه‌ای که توی این سه سال دارم میخورم کلا پیرم کرده

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت

فکر کنم ویتامین و زینک باید بخوری.البته اگه ارثی باشه سخته حل کردنش ولی حداقل روند سفید شدن موهاتو کندتر میکنه

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏

عزیزم از 28 سالگی اینا.. الان 10 تا تار مو سفید دارم با قیچی کوتاه میکنم. البته جلو سرم نیست.  من از 18 سالگی هم همیشه همیشه موهامو رنگ کردم، به نظرم کلا این داستان ژنتیکه و افزایش سن

من رنگ میفروشم اگه خواستین بگین 

نمیتونم رنگ بزنم😔موهام خیلی نازکن با ی بار رنگ میسوزن باید پسرونه کوتاه کنم و سبزه امو ارایش نمیکنم رنگ مو بهم نمیاد و موی خودم بعد از رنگ مو قرمزز پس میده() هویجی😕😕

نمیتونم رنگ بزنم😔موهام خیلی نازکن با ی بار رنگ میسوزن باید پسرونه کوتاه کنم و سبزه امو ارایش نمیکنم ...

خوب اونا قلابین مه اینجوری میشه من مشاور پوست مو هستم برای مو چیزی خواستین در خدمتم